Siirry sisältöön

Laitoshuoltaja

Asiakkaamme tarjoaa täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt asiakkaallemme

LAITOSHUOLTAJAA

Nokialle.

Työtä tehdään kahdessa eri kohteessa, jotka ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Työtehtäviin kuuluvat terveydenhoitoalan yksiköissä pääasiassa asiakastilojen ylläpitosiivousta ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Laitoshuoltajan työnkuvaan voi kuulua myös esimerkiksi ruoan jakamista.

Työtunteja on tarjolla kokoaikaisesti 37,5 h/vko ja tehtävään etsitään pitkäaikaista tekijää. Työvuorot sijoittuvat ma-su välille painottuen aamuvuoroihin. Jos et pysty työskentelemään kokoaikaisesti, mutta pystyt tekemään työtä keikkaluontoisesti, niin jätä ihmeessä hakemuksesi siinäkin tapauksessa!

Laitoshuoltajan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavanlaisesta työstä, esimerkiksi siivoustyökokemus ovat hakijalle eduksi. Työhön perehdytetään. Kohteissa tulee osata suomen kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Terveydenhoitoalan yksiköissä työskennellessä tulee olla voimassaoleva rokotussuoja tartuntatautilain pykälän 48 mukaisesti.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä. Palkkaus työssä AvainTES:n ja kokemuksen mukainen, alkaen 12,60 €/h.

Edellytämme sinulta

Mielellään alan koulutusta tai aikaisempaa siivoustyökokemusta
Oma-aloitteisuutta ja reipasta asiakaspalveluasennetta työskentelyyn
Suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
Kattavan perehdytyksen
Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa StaffPointilla rekrytointikonsultti Hanna Linnas, hanna.linnas@staffpoit.fi, p. 050 555 1244.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 555 1244