Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijä

Työtehtävän kuvaus

Hei sinä innokas työnhakija! Haluatko oppia uuden työn Orituvan ABC-liikennemyymälässä?

Älä pelkää, mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta monipuolisesta työstä liikennemyymälästä, asenne ratkaisee ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään!

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ KEIKKATYÖHÖN

Liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti ABC-liikennemyymälän tehtävät asiakaspalvelusta ja rahastuksesta salin siisteyden ylläpitoon sekä kaupan puolen tehtävät. Olet rohkea monitoimitekijä ja kädessäsi pysyy niin ABC:n ruokatarjotin kuin marketin maitolaatikko. Et pelkää aitoja asiakaskohtaamisia ja saat hymyn tarttumaan asiakkaiden lisäksi myös työkavereihisi.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia ja työvuorot tulevat sijoittumaan liikennemyymälöiden aukioloaikojen mukaisesti aikaisista aamuvuoroista iltavuoroihin ja tietyille liikennemyymälöille myös yövuoroihin. Työ sopii siis mainiosti henkilöille, jotka pystyvät suunnittelemaan omat aikataulunsa ja ottamaan erilaisia työvuoroja vapaasti vastaan.

Sinulle sopivat työvuoroehdotukset näet helposti myStaff-järjestelmämme kautta. MyStaff- App on ladattavissa myös älypuhelimeen, jolloin voit napata itsellesi työvuoroja missä tahansa, milloin tahansa!

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan MaRaVan työehtosopimuksen mukaista palkkaa mukavine lisineen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.

Edellytämme sinulta

  • Vähintään 18-vuoden ikää
  • Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Mahdollisuutta vastaanottaa vuoroja joustavasti

Tarjoamme sinulle

  • Keikkatyössä pääset työskentelemään eri myymälöissä ja tapaat uusia työkavereita sekä asiakkaita. Tässä sinulle loistava mahdollisuus päästä luomaan uusia kontakteja sekä ikimuistioisia asiakaskohtaamisia
  • Voit sovittaa työn juuri sinun aikatauluihisi sopivaksi
  • Mahdollisuuden päästä kehittymään kaupan alan työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
  • StaffPointin henkilöstöedut

Arvostamme

  • Aikaisempaa kokemusta liikennemyymälän tai päivittäistavarakaupan työstä
  • Veikkausosaamista
  • Hygieniapassia

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.