Siirry sisältöön

Logistiikkasuunnittelija

Työtehtävän kuvaus

Ruotsalainen, vuodesta 2018 Suomessa toiminut logistiikka-alan ratkaisuja tarjoava InQuire etsii kauttamme kansainväliseen operatiiviseen tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen ruotsinkielentaitoista

LOGISTIIKKASUUNNITTELIJAA

Työssäsi hoidat osana tiimiä operatiivista toimitussuunnittelua ja –valvontaa InQuiren omissa järjestelmissä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sidosryhmillemme kuten kuljetusliikkeet, asentajat ja tavarantoimittajat. Toimitussuunnittelussa suunnittelet ja ohjaat tavarantoimituksen aina loppukäyttäjälle asti. Työtä tehdään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kyseessä on vuorotyö, joka suoritetaan vaihtelevissa vuoroissa klo 07-20 välillä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti, on kokoaikainen ja kestää 30.4.2022 asti.

Edellytämme sinulta

  • Luontaista kykyä työskennellä tehokkaasti ja yhteistyötä rakentavasti erilaisten sidosryhmien kanssa
  • Selkeää kommunikointitaitoa
  • Kykyä ja halua oppia uusia käyttöjärjestelmiä
  • Sujuvaa sekä suomen että ruotsin kielen taitoa työkielenä, englanti on eduksi
  • Positiivista otetta ja halua oppia uutta ja kehittyä kanssamme
  • Oma-aloitteisuutta, jämäkkyyttä ja itsenäistä työotetta
  • Laadukkaaseen lopputulokseen pyrkimistä ja aikatauluissa pysymistä

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen kokoaikaisen työn upeassa tiimissä, tulevaisuuden toimituspalveluja tarjoavassa kasvavassa yrityksessä Espoossa

Arvostamme

  • Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kuljetuksista, suunnittelusta tai asiakaspalvelusta. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus vaan annamme enemmän painoarvoa sille, että sinulla on oikea ratkaisuhakuinen asenne, positiivinen luonne ja hyvä motivaatio. Me perehdytämme sinut tehtävään.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä englanninkielinen CV hakemukseesi. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti osaamisestasi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Liitä mukaan suosittelijan yhteistiedot.

HUOM. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelutyökalun avulla eli tarkkailethan sähköpostiasi mahdollisen haastattelukutsun varalta. Haastatteluissa tullaan käyttämään ruotsia ja englantia.