Siirry sisältöön

Loma-asuntojen siivooja

 

Etsimme nyt asiakkaallemme

LOMA-ASUNTOJEN SIIVOOJIA

Tampereelle!

 

Sopisiko aikatauluihisi joustava keikkatyö kerran viikossa?

Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työtä tehdään pääasiassa perjantaisin ja satunnaisesti myös maanantaisin tarvittaessa töihin kutsuttavana klo 8-16 aikavälillä. Kyseessä on päivätyö, jossa yhden työvuoron pituus on 5-8 h. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle! Siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa, joten hae mukaan!

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on kuitenkin, että omaat reippaan asenteen ja sinulle sopii fyysisesti raskas työ. Lisäksi toivomme sinulta hyvää käytettävyyttä perjantaisin ja maanantaisin myös jatkossa.

Oletko etsimämme innokas tekijä? Käy täyttämässä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro meille myös millaiselle aikavälille olet etsimässä työtä sekä milloin olisit valmis aloittamaan tässä tehtävässä,


Ota yhteyttä: