Skip to main content

Maito-osaston myyjä kesätyöhön

Työtehtävän kuvaus

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen MAITO-OSASTON MYYJÄN kesäksi huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Maito-osaston myyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja esillelaitto maito-osastolla. Satunnaisesti autetaan myös muita osastoja kuorman purussa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteisia. Työ alkaa toukokuussa tai viimeistään kesäkuun alussa ja kyseessä on kesälomasijaisuus 30.8.20 saakka. Työtunteja on tarjolla 30 h/vko.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

  • Aiempaa kokemusta monipuolisesta kaupan alan työstä ja maito-osaston ylläpidosta
  • Hygieniapassia
  • Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi maito-osaston myyjäksi
  • Osaavan ja innostavan tiimin tuen
  • Mukavat työkaverit
  • Mukavan työympäristön

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.