Siirry sisältöön

Markkinointiassistentti

Asiakkaamme Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947. Yritys harjoittaa siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja jälleenmyyntiä. Tämän lisäksi vakiintuneisiin tuoteryhmiin kuuluvat erilaiset pientyökalut, taloustavarat sekä kodin sisustustuotteet. Myyntitoimisto sijaitsee Tampereella Lakalaivassa, tuotanto- ja varastotilat Akaassa Sotkian kylässä. Kotilaakson pääasiallisia asiakkaita ovat keskusliikkeet, tavaratalot ja marketit ympäri Suomea.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme innostunutta

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Tampereelle!

 

Työnkuvaasi sisältyy muun muassa somekanavien ja nettisivujen päivittämistä, tuotekuvausten ja myyntiesitteiden laatimista, pakkausten layoutin suunnittelua/toteuttamista sekä muita markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, jossa työpäiviä sopimuksen mukaan noin 1-2 päivää viikossa. Voit olla esimerkiksi alan opiskelija, joka kaipaa työtä opiskelujen tueksi tai jo markkinoinnin parissa toiminut kokeneempi konkari.

Edellytämme sinulta:

  • hyviä IT- ja somen käyttötaitoja 
  • reipasta asennetta
  • tekstin tuottamistaitoa sekä visuaalista silmää
  • hyvää organisointikykyä sekä itsenäistä otetta työskentelyyn
  • aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme tämän mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta pikimmiten! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Ota yhteyttä: