Siirry sisältöön

Myyjä 5-20h/vko

Vastuullisuus – rohkeus – uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän? Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeitakin päätöksiä, uskalletaan tehdä suuria ulostuloja sekä huolehditaan siitä, että kaikki toiminta on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
• Kiinnostavat tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
• Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
• Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi ja yhdessä teemme maailmasta paremman paikan olla ja elää

Tule siis tekemään arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä heimoa, jossa jokaisen työpanos on askel kohti parempaa huomista. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus, vain taivas on rajana. Haluamme olla markkinoiden ketterin toimija, johon haluamme juuri sinun periksiantamatonta työpanostasi sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaasi unohtamatta –Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.

Tulet olemaan merkittävässä roolissa Finlayson Pop up myymälän  menestymistä omalla myynnillisellä työpanoksellasi. Työtehtäviisi kuuluu myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito ja yksilöllinen asiakaspalvelu, joka ylittää odotukset sekä myynti asiakkaan tarve huomioiden. Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja sekä haluttuja ja vastuullisesti tuotettuja kodintekstiileitä asiakkaalle. Myymälässä kaikki tekevät kaikkea, ja työtehtävä sisältää myös kuorman purkua, joten on hyvä, ettet säikähdä fyysistä työtä.

Työ on sesonkiluonteinen ja alkaa Marraskuussa ja jatkuu Tammikuun loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla myymälän tilanteen mukaan, myös riippuen tekijän toiveista 5h-20h. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille ja työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Finlayson yhteistyössä StaffPointin kanssa etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia osaajia tukemaan missiotaan sekä täydentämään rohkeaa, vastuullista ja innostavaa työkulttuuriaan. Etsimme nyt yhdessä parhaita tekijöitä Finlaysonin myymälöihin. Tulet olemaan yksi finlaysonlaisista, ja työnantajasi on StaffPoint.

Edellytämme sinulta:

-Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
-Mahdollisuutta työskennellä joustavasti arkena sekä viikonloppuisin
-Oma-aloitteellista, rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön

Tarjoamme sinulle:

-Ikimuistoisen sesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen tukemaan onnistumistasi myynnin ja asiakaspalvelun parissa.
-Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita.
-Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa sekä edetä halutessasi myös vastuullisempiin tehtäviin, kuten myymälävastaavan rooliin.

Arvostamme:
-Vähintään 18-vuoden ikää
-Hyvää suomen kielen taitoa
Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatehtävistä

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! 
 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lahti Syke