Siirry sisältöön

Myyjä

Vastuullisuus - rohkeus - uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän? Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeita päätöksiä, uskalletaan tehdä suuria ulostuloja sekä huolehditaan siitä, että kaikki toiminta on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Haemme nyt tavoitteista ja myynnistä syttyviä myyjiä Finlaysonin pop up kesäsesonkiin touko-elokuulle. Työtunteja on tarjolla myymälän tilanteen mukaan, myös riippuen sinun toiveistasi 0h-20h. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille ja työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
- Kiinnostavat ja vastuulliset tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
- Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
- Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi

Myyjänä työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Finlaysonin upeiden tuotteiden myyminen sekä yksilöllinen asiakaspalvelu, asiakkaan tarpeet huomioiden. Tehtäviisi kuuluu myös myymälän visuaalisen ilmeen ja siisteyden ylläpito. Myymälän arjessa kaikki tekevät kaikkea, ja työtehtävä sisältää myös kuorman purkua, joten on hyvä, ettet säikähdä fyysistä työtä. Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja ja vastuullisesti tuotettuja kodintekstiileitä asiakkaillesi.

Edellytämme sinulta:

-Oma-aloitteellista, rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön

-Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
-Mahdollisuutta työskennellä joustavasti arkena sekä viikonloppuisin
-Hyvää suomen kielen taitoa
-Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatehtävistä

Arvostamme sinulta:

-Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

-Ikimuistoisen sesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen tukemaan onnistumistasi myynnin ja asiakaspalvelun parissa.
-Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita.

-Kattavan perehdytyksen tehtäviisi, joka tukee menestymistäsi tehtävässä
- Finlayson yhteistyössä StaffPointin kanssa etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia osaajia tukemaan missiotaan sekä täydentämään rohkeaa, vastuullista ja innostavaa työkulttuuriaan. Sinulla onkin mahdollisuus työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa sekä edetä halutessasi myös vastuullisempiin tehtäviin, kuten myymälävastaavan rooliin.

Tule siis tekemään asiakkaiden arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa jokaisen työpanos on merkityksellinen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus myyntityössä, vain taivas on rajana. Etsimme periksiantamatonta työpanosta sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaa unohtamatta - Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! 

 

 

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lappeenranta