Skip to main content

Myyjä

Työtehtävän kuvaus

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Marketissa työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Myllyhaassa Nokialla ylittää asiakkaiden odotukset.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti klo 07-22 välille. Työvuoroissa ollaan ajoittain myös yksin! Työvuoroja on mahdollisuus tehdä myös K-Market Maununkadulla ja Neste K Ilkantiellä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tuntimäärät viikossa keskimäärin 30 h. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään huhtikuun alussa.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

  • Kaupan alan asiakaspalvelukokemusta
  • Aurinkoista palveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
  • Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
  • Valmiutta yksinoloa vaativiin työvuoroihin ja halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • vaihtelevat ja monipuoliset työajat
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

Arvostamme

  • Kaupan alan työkokemusta
  • Veikkausosaamista, matkahuollon palvelun osaamista

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.