Siirry sisältöön

Myyjä

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin myynnin osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

 

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta

Silmäaseman myyjänä kuulut tiiviiseen joukkueeseen, jossa työskentelee vaihteleva määrä kollegoitasi: optikoita, myyjiä, vastaanottohoitajia ja silmälääkäreitä. Yhteisiä hetkiä vietetään työvuorojen ja palavereiden lisäksi erilaisissa virkistystapahtumissa. Arjessa teemme parhaamme, jotta työkaverikin voisi onnistua. Jaamme tiimissä onnistumisia ja myyntivinkkejä. Henkilöstötyytyväisyytemme on hyvällä tasolla. Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Jenni Kettula.

Tehtävässä alkuun sinua auttaa mahtava perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän keskitettyyn perehdytykseen yhdessä muiden uusien silmäasemalaisten kanssa. Myöhemmin pääset huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksissa. Halutessasi urapolkusi voi johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia.

Yhdessä tekemistä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista

Silmäaseman myyjänä pääset:

  • kasvamaan näkemisen asiantuntijaksi ja tarjoamaan asiakkaalle juuri hänelle parhaan ratkaisun
  • työskentelemään tiimisi kanssa määrätietoisesti kohti yhteisiä tavoitteita
  • yhdistämään työssäsi luksusbrändit ja muodin terveyspalvelualaan

Käytännössä arkesi koostuu monista myymälän arkisista toiminnoista. Valitset kehyksiä ja linssejä yhdessä asiakkaan kanssa tarjoten asiakkaalle parhaan ratkaisun. Osallistut lääkärin ja optikon vastaanotolle saapuvien asiakkaiden vastaanottamiseen ja ajanvarausten tekemiseen. Luovutat asiakkaille valmiita silmälaseja ja teet niihin pieniä korjauksia. 

Työsopimus solmitaan Silmäaseman ja työntekijän välille. Työsuhde on osa-aikainen (30h/vk) ja alkuun määräaikainen 31.12.2024 asti. Mahdollisuus saada myös pidempiaikainen paikka itselleen!
Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä. Työntekijältä odotetaan mahdollisuutta liikkua Oulun alueen myymälöiden välillä. 

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Tärkeintä on, että innostut ratkaisukeskeisestä myynnistä joka päivä. Sinulla on rohkeutta ja määrätietoisuutta suositella asiakkaille oikeita tuotteita ja palveluita. Persoonana olet aito, energinen ja tuloshakuinen. Olet valmis kohtaamaan eri ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Toimialan tuntemisesta sinun ei tarvitse olla huolissaan – perehdytämme sinut optiselle alalle.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä. Myymälähenkilöstömme palkkaus on kilpailukykyinen, sillä maksamme kaupan tessin taulukkopalkan lisäksi tuntuvia bonuksia. Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

 

Hae tehtävään pikimmiten!

 Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Viimeinen hakupäivä on 4.6.2023.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

#staffpointmyynti 

Voit tutustua StaffPointin henkilötietojen käsittelyyn täältä https://www.staffpoint.fi/staffpoint-konserni/staffpoint-konsernin-tietosuojakaytannot


Ota yhteyttä:

Sähköposti: saara.hook@staffpoint.fi