Siirry sisältöön

Myyntineuvottelija

Kiinnostaako monipuolinen ja palkitseva työ laadukkaiden tuotteiden ja tunnetun brändin parissa?

Mikäli vastasit kyllä, olet löytänyt etsimäsi! Haemme

MYYNTINEUVOTTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Joensuun toimipisteeseemme.

Myyntineuvottelijana pääset osaksi huikeaa myyntitiimiä, jossa kasvuusi ja kehitykseesi panostetaan iloisessa ja auttavaisessa ilmapiirissä. Kattavan perehdytyksen jälkeen tulet hallitsemaan DNA:n tarjonnan, johon kuuluvat muun muassa laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut. Osaat kartoittaa asiakkaan yksilölliset tarpeet ja löydät juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut. Osaavat esimiehet ja kannustava tiimi ovat mukanasi koko DNA-matkasi ajan ja uran luominen pidemmällekin on mahdollista isossa organisaatiossamme.

Perehdytyksen jälkeen tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden siirtyä etätöihin. Se mikä sopii sinulle parhaiten sopii myös meille, joten olitpa sitten mökillä, tunturissa tai kotitoimistolla, etätöiden tekeminen onnistuu.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 6 tunnin vuoroissa eli 30 tuntia viikossa vuorojen jakautuessa aamuvuoroon (klo 8:45-14:45) ja iltavuoroon (14:30-20:30). Satunnaisia lauantaivuoroja voi myös tulla ja osaamisen karttuessa viikkotuntimäärää on mahdollista nostaa 37,5 tuntiin viikossa. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta ja tienaat siis aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,41 €/h. Kannustavan provisiomallin ansiosta työssä onnistuminen mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja myyntineuvottelijoidemme keskimääräinen tuntipalkka onkin tällä hetkellä yli 20€/h. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa.

Oletpa sitten huippumyyjä tai vasta uraasi aloitteleva timantti, olet tervetullut hakemaan meille töihin! Uskomme siihen, että jokaisen työntekijän omanlaisuus on vahvuus ja haluamme tarjota menestyksekkään urapolun kaikille oikean asenteen omaaville henkilöille. Laita siis hakemusta rohkeasti tulemaan niin olemme sinuun yhteydessä! 
#staffpointdna

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204454
Sijainti: Siltakatu 16 C 2.krs