Skip to main content

Prosessinhoitaja

Työtehtävän kuvaus

Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme nyt Lujabetonin Järvenpään tehtaan betoniasemalle

PROSESSINHOITAJAA.

Työtehtävät sisältävät monipuolista valmisbetoniaseman prosessinhoitajan / betonimyllärin työtä. Vastaat tehtävässä mm. betonin valmistuksesta ja laadunvalvonnasta, betonitilausten käsittelystä ja toimitusjärjestelyistä sekä raaka-aineiden tilauksista. Tarkempi tehtäväsisältö määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaisesti ja osaan tehtävistä voidaan myös kouluttaa työn kautta.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu työntekijän palkataan suoraan Lujabetonin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta

  • betonimyllärin / laborantin koulutusta tai vastaavaa osaamista työn kautta hankittuna
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä betoniteollisuudesta
  • omatoimista otetta työtehtäviisi, kykyä tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn
  • mahdollisuutta vuorotyöhön (2-vuoro, mahdollisesti myös 3-vuoro)
  • joustavuutta ja tiimityövalmiuksia

Tarjoamme sinulle

  • Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.
  • Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo haun kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi