Skip to main content

Prosessityöntekijä

Työtehtävän kuvaus

Etsimme hirsirakennusalan asiakasyrityksellemme, Kontiotuote Oy:lle, Pudasjärvelle itsenäiseen työhön kykeneviä, reippaita ja ripeään työtahtiin tottuneita PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ vuoden 2020 tarpeisiin.

Työt ovat erilaisia saha- ja puuteollisuuden työtehtäviä ja sopivat sekä miehille, että naisille. Kaikki työtehtävät eivät välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta alalta, mutta kaikki puualan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on kokemusta CNC-koneista, piirustusten lukutaito, logistiikka-alan kokemusta, työkokemusta rakennusalalta, tai osaamista mekaanisesta kunnossapidosta, joten muistathan mainita näistäkin hakemuksessasi.
Työtä tehdään osastosta riippuen 1-, 2- tai 3-vuorossa.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsopimukset ovat määräaikaisia.

Hyvälle tekijälle saattaa myöhemmin avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Katso Kontiotuotteen esittelyvideo tästä: https://www.youtube.com/watch?v=qd9z22hfW-8

Edellytämme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi alansa arvostetun toimijan palveluksessa
  • Perehdytyksen työtehtäviin
  • Kilpailukykyisen palkkatason

Arvostamme

  • Kokemusta sahaprosessiteollisuudesta, rakennusalalta, puualalta
  • Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomaathan, että suurin osa paikoista täytetään jo kesken hakuajan, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!