Skip to main content

Rakennustarvikemyyjä

Työtehtävän kuvaus

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen rakennustarvikemyyjän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus K-Rauta Pälkäneellä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloajoille (ark. klo 7:30 – 17/18 ja la 8:30 – 14). Työsuhde muodostuu työntekijän ja K-raudan välille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä!

K-raudan myyjänä pääset tekemään kaikkia myymälän työtehtäviä myyntityöstä tuotteiden tilaukseen ja esillepanoon. Vastaat rakennustarvikepuolesta, mutta työskentelet tarvittaessa vuorosi aikana sujuvasti millä tahansa osastolla! Myyjänä tarvitset aktiivista ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön sekä myymälän hoitoon. Asiakkaiden kanssa pääset harjoittamaan niin puhe- kuin kuuntelutaitojasikin. Eduksi luetaan kokemus aktiivisesta myyntityöstä sekä rakennustarvikkeista. Ennen kaikkea odotamme tekijältä intoa oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan!

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

  • rehtiä asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä
  • positiivista ja reipasta mieltä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • halua työskennellä myymälän kaikkina aukioloaikoina
  • vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
  • vaihtelevat ja monipuoliset työajat
  • mahdollisuuden kehittyä erikoiskaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Muista laittaa hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.