Siirry sisältöön

Ravintolan vuoropäällikkö Scandic Espoo Ravintola KG

Haemme asiakkaallemme Scandic Espoon Ravintolaan KG RAVINTOLAN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Tarjoamme sinulle 112,5 h / 3 vk tunnit ja toistaiseksivoimassaolevan työsuhteen.

Oletko sinä tiimihenkinen energiapakkaus, joka nauttii asiakkaiden onnellistamisesta? Tule tuottamaan vieraille elämyksiä sekä merkityksellisiä hetkiä!

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolan laadun sekä konseptien ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä.

Vuoropäällikkönä ohjaat henkilökunnan työtä omalla innokkaalla esimerkilläsi sekä osallistumisellasi päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön. Olet aktiivinen ja itseäsi jatkuvasti kehittävä ravintola-alan ammattilainen. Sinusta huokuu myynnillinen asenne ja halu vastata ravintolan menestyksestä yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeää on myös sitoutuminen konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki. 

Ethän hätkähdä kiireen keskellä ja olethan valmis joustamaan palvelualan muuttuvissa tilanteissa. Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä ravintolassa auttavat sinua menestymään työssäsi. Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tärkeää, muun kielitaidon katsomme eduksi. Toivomme myös hakijoilta hyvää organisointikykyä sekä hyviä henkilöstöjohtamis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Hae pian, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!


Tarjoamme

  • Ilmainen pysäköinti
  • Scandic-henkilökuntaedut

Scandicin kattavat henkilöstöedut ovat alan parhaimmistoa! Scandicilla työskennellesäsi saat kiinteän majoitusalennuksen hintaan 45 € per huone Suomen Scandic-hotelleissa. Hinta sisältää aamiaisen ja arvonlisäveron. Lisäksi saat toistaiseksi voimassa olevan kampanjan mukaan -50 % alennuksen ruoasta ja juomista Scandicin, Hilton hotellien sekä IHG hotelleiden ravintoloissa ja baareissa Suomessa (normaalisti alennus -25 %).


Edut koskevat myös StaffPoint Oy:n kautta Scandicille työskenteleviä.
Tarkennuksia eduista voit kysyä mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204381
Sijainti: Nihtisillantie 1, Espoo