Siirry sisältöön

Ravintolapäällikkö

Tarjolla on ainutlaatuinen työ historiallisessa miljöössä Ravintolapäällikkönä.

Billnäsin ruukin kokoustilat on remontoitu vuonna 1641 perustetun ruukin entisiin teollisiin tiloihin. Ruukin pitkä historia ja rakennusten vanhat käyttötarkoitukset ovat edelleen vahvasti läsnä. Monipuolisten kokous- ja juhlatilojen lisäksi Billnäsin ruukki tarjoaa vierailleen korkeatasoista majoitusta, laadukkaita ravintolapalveluita, sekä tyylikkäät saunatilat.

Tehtävä

Vastaat ravintolatoiminnan johtamisesta ja olet vahvasti mukana kokous- ja tapahtumatoiminnassa. Olet alan tuloshakuinen joustava ammattilainen ja Sinulta löytyy jämäkkyyttä johtaa toimintaa kovankin paineen alla. Varmistat vieraille mielenpainuvat elämykset ja työntekijöiden viihtyvyyden.

Olet idearikas ja koet aitoa halukkuutta kehittää toimintaa, Billnäsin historiaa kunnioittaen. Sinulta löytyy monipuolista kokemusta ravintola-alalta, osaat toimia tilanteessa kuin tilanteessa hienotunteisesti ja sinulla on erinomaiset organisointitaidot. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja, joka pyrkii parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Tarjoamme

Uniikin työpaikan, monipuolisen tehtävän ja rutkasti uutta kokemusta. Pääset mukaan nuorekkaaseen tiimiin suunnittelemaan valoisaa tulevaisuutta. Asunnon järjestäminen työpaikan läheisyydestä on mahdollista.

Avaimet onnistumiseen:

  • Aiempi kokemus vaativista esihenkilötehtävistä – kokemus kokouksien/tapahtumien järjestämisestä on eduksesi
  • Osaat toimia tahdikkaasti vaihtelevissa tilanteissa
  • Kannat vastuuta oman ja tiimisi työn onnistumisesta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, lisäksi ruotsin kielen taito on iso etu, muut kielet plussaa

Työ on vakituinen sekä kokoaikainen, valittu henkilö työllistyy Billnäs Ruukin kirjoille.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 044 420 4480
Sijainti: Ruukintie 8, 10330 Pinjainen