Skip to main content

Ravintolatyöntekijä

Työtehtävän kuvaus

Etsimme ravintolatyöntekijää Hesburger Selloon.

Hesburgerissa saat hampurilaisherkkusi iloisen palvelun kera, asioitpa missä toimipaikassa tahansa. Se ei ole sattumaa, sillä toimintamme perustuu Hesburger-ketjukonseptin tarkkaan noudattamiseen. Yhtenäinen konsepti takaa, että saat kaikissa ravintoloissamme tasalaatuisia makuelämyksiä ja hyviä Hesburger-kokemuksia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja hampurilaisten valmistus. Sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta, vaan reipas asenne riittää ja koulutamme sinut työhösi. Odotamme positiivista asennetta ja kykyä palvella asiakkaat hymyissä suin myös kiireen keskellä. Tässä hommassa asenne ratkaisee! Töitä on tarjolla 90h/3vko ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Näin Hesburgerin ravintolapäällikkö Heli Laitinen kuvaa tiimiään: Bonuksena kaupan päälle saat loistavat työkaverit ja aivan mahtavan tiimin jonka kanssa työskennellä. Työvuorossa ei varmasti tylsää hetkeä tule kun ihanat työkaverit ovat lähettyvilläsi ja autamme aina toinen toisiamme! Yhdessä tätä tehdään❤️

Edellytämme sinulta

  • Iloisuutta, ystävällisyyttä ja positiivista asennetta
  • Valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa (aamu, ilta, vklp)
  • Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hymyillä myös kiireen keskellä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Tunnetun ja suositun pikaruokaravintolakonseptin
  • Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä
  • S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet

Hakuohjeet ja lisätiedot

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!
Tsekkaa vielä: Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja
Hesburger Sello

#hokelanto
#restaurantlove