Siirry sisältöön

Ravintolatyöntekijä

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

Etsimme osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista 


RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

Varuskuntaravintola Ankkuriin, Upinniemeen

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua salissa ja kassalla, astiahuoltoa, pakkaamista, salaattien valmistamista ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä. Työaikasi sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin.

Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla. 

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. 

Edellytämme sinulta suomen kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta suurtalouskeittiössä työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. 

Eikä hätää, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen! Trainee-ohjelmassamme voit kouluttautua kokiksi myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/.

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen tuntipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät. 

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!
Hae paikkaa 15.10.2023 mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen. 

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 420 4282