Siirry sisältöön

Sairaanhoitaja

KoskiHoiva Oy on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. He tarjoavat monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. KoskiHoivassa on työsuhteessa tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista.

Nokian Taka-Lauttalaan on valmistunut toukokuun älykäs hirsihoivakoti. Yksikön toiminta on alkanut 1.6.22 ja yksikössä tulee työskentelemään kaksi sairaanhoitajaa. Yksikössä käytetään modernia älyteknologiaa helpottamaan asukkaiden arkea sekä sujuvoittamaan hoitotyötä. Kohteen on rakentanut aistiystävällisistä palvelukodeista tunnettu Hoivarakentajat hirsitalovalmistaja Honkarakenteen kanssa.

Kyseessä on 30 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistihäiriöisille ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua ympäri vuorokauden. Kaikissa huoneissa on oma tilava wc ja suihkutilat. Kotien ruokailu- ja oleskelutilat sekä olohuoneet ovat viihtyisiä ja luovat turvallisen ilmapiirin asukkaille.

 

Haemme asiakkaallemme Nokian Taka-Lauttalaan hoivakoti Villa Koskeen

SAIRAANHOITAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Pääset toimimaan sairaanhoidon asiantuntijana ja vastaat yhdessä muiden hoitajien kanssa yksikön hoito- ja kuntoutustyön kokonaisvaltaisesta sujumisesta. Työpäiväsi voi rakentua esimerkiksi hoito- ja kuntoutustyöhön osallistumisesta sekä lääkehoidon toteutuksesta. Toiminnan vakiintuessa sinulla on myös mahdollisuus edetä tiimivastaavan tehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä.

EDELLYTÄMME SINULTA

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kuntouttava työotetta. Asiakkaamme arvostaa vastuunottamista, kehitysmyönteisyyttä, sitoutuneisuutta työhön sekä avoimuutta.

Valitulta henkilöltä vaaditaan rokotussuoja tartuntatautilain pykälän 48 sekä väliaikaisen pykälän 48a (voimassa 31.12.2022 saakka) mukaisesti koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.

TARJOAMME SINULLE

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden uudessa modernissa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa, jossa on mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 555 1244