Skip to main content

Saksankielinen Koneasentaja/Huoltotarkastaja mekaaniseen metsäteollisuuteen

Työtehtävän kuvaus

Valon Kone Oy (VK) on kansainvälisesti toimiva yritys, joka toimittaa puunkuorimakoneita sahoille ja levytehtaisiin metsä-teollisuuteen ympäri maailmaa. VK on kasvanut 70 vuoden aikana useassa maassa toimivaksi alan teknologian edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi.
Valon Koneen päätoimipiste on Lohjalla, minne on keskitetty VK:n tuotanto, tuotekehitys/suunnittelu ja markkinointi. Päätoimipisteen lisäksi VK:lla on myyntiyhtiöt Ruotsissa, Venäjällä ja USAssa. Lohjalla työskentelee noin 90 tuotannon työntekijää ja toimihenkilöä. Löydät lisätietoa www.valonkone.com

Saksankielinen Koneasentaja/Huoltotarkastaja mekaaniseen metsäteollisuuteen, Valon Kone Oy

Nykyisen toimenhaltijan jäädessä eläkkeelle vahvistamme After Sales -organisaatiotamme ja haemme Valon Koneen huoltotiimiin Lohjalle koneasentajaa/huoltotarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. Valon Koneen toimittamien koneiden ja laitteiden asennus-, käyttöönotto- ja huoltotehtävät asiakaskohteissa - pääasiassa saksankielisessä Keski-Euroopassa. Vastaat myös huoltojen arvioinneista ja suunnittelusta sekä vikatilanteiden selvityksistä ja ratkaisuista asiakaslähtöisesti. Lisäksi toimit varaosamyynnin tukena ja koulutat asiakkaita.

Edellytämme sinulta

  • Työ edellyttää säännöllistä matkustamista, äidinkielenomaista saksan kielen taitoa sekä käytännön englannin kielen taitoa. Sinulla on myös muutaman vuoden työkokemus teollisuuden huoltotehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone-/kunnossapitoasentaja tai teknikko).
  • Olet oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolle on luontevaa itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Otat vastuun työstäsi ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestään selvää.

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen etuineen sekä mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät vakavaraisessa ja pitkäjänteisesti toimivassa yrityksessä. Kokenut ja asiantunteva tiimimme on tukenasi ja annamme tarvittaessa lisäkoulutusta. Työt alkavat koulutusjaksolla Lohjan tehtaalla ja asiakaskohteissa ennen siirtymistä itsenäisiin työtehtäviin.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekrytointi toteutetaan yhdessä StaffPointin kanssa ja rekrytointikonsultti Mikko Lepistö antaa mielellään lisätietoja puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi viimeistään 29.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pikaisesti.