Siirry sisältöön

Siivooja

Oletko sinä etsimämme ammattitaitoinen siivooja?

Työtehtäviin kuuluvat asiakastilojen ylläpitosiivous ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Lisäksi osassa kohteista työnkuvaan kuuluu ajoittain myös keittiön puolella avustamista, kuten tiskissä avustamista, astiahuoltoa ja välipalakärryn täyttöä. Työskentelet pääosin terveyskeskuksissa, joten edellytämme sinulta koulutusta puhtaanapidosta. Muita kohteita voivat olla koulut, päiväkodit ja hoivakohteet. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Kempeleen, Muhoksen ja Limingan alueella. 

Kyseessä on keikkaluontoinen työ. Voit tehdä töitä osa-aikaisesti tai ajoittain halutessasi myös kokoaikaisesti. Työvuorojen pituudet vaihtelevat toimipisteissä 4-8 tunnin välillä ja työvuorot painottuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-18 välille. Tarjolla on ajoittain myös satunnaisia iltavuoroja. Työn keikkaluonteisuudesta huolimatta työtä voi olla tarjolla yhtäjaksoisesti pidempiäkin ajanjaksoja esimerkiksi sijaisuuksien muodossa. Osaavalle ja liikkuvalle tekijälle tarjoamme myös 60h/3vko sopimusta. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan koulutus ja kerrytettyä työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla tulee olla myös hyvä suomen kielen osaaminen

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä ja työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Palkkaus työssä KipaTes mukainen 12,32€/h

Tarjoamme sinulle

  • Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
  • Arvokasta työkokemusta
  • Joustavan työn ja monipuolisia työtehtäviä

Osa työkohteista vaatii tartuntalain 48 §:n edellyttämät rokotesuojat. Osassa työpisteistä vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä. 

Haethan jo tänään sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä! Lisääthän hakemukseen CV:n ja suosittelijan yhteystiedot.


Ota yhteyttä:

Puhelin: +358444204292