Skip to main content

Siivoojia teollisuusympäristöön Kilpilahteen

Työtehtävän kuvaus

Tiimimme Kilpilahdessa kaipaa vahvistusta!
Pidät itsenäisestä työstä? Haluat tehdä fyysistä työtä? Haluat loistaa?

Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt useita siivoojia eri mittaisiin työsuhteisiin kevään ja kesän ajaksi.

Tehtävät alkavat kevättalven aikana, kuitenkin viimeistään 19.4.2021. Erityisesti tarvitsemme tekijöitä ajalle 21.4.-31.5.2021, mutta töitä on mahdollista jatkaa jopa elokuun loppuun saakka. Työ sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kirjoituksiaan viimeistelevälle abiturientille!

Tällä kertaa emme etsi siivousalan konkaria, jolta odotamme vuosien kokemusta ja alan koulutusta - vaikka tietysti toivotamme myös heidät tervetulleiksi. Nyt tärkeintä on asenne! Se aito halu olla tekemässä työtä, jolla on merkitystä. Tuo sinä oma-aloitteinen ja innostunut asenteesi, me kyllä perehdytämme sinut tehtävään ja kohteeseen.

Kohde on suuri teollisuusympäristö, jossa työturvallisuus on tärkeässä osassa. Tehtävä edellyttääkin voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, johon myös tarvittaessa järjestämme koulutuksen. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Tehtävässäsi tarvitset erinomaista suomen tai englannin kielen taitoa.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työvuorot vaihtelevat arjen ja viikonlopun välillä, ja työvuorot voivat sijoittua niin aamu-, ilta- kuin yövuoroon. Työsuhteet ovat kokoaikaisia, 37,5h/viikko.

Edellytämme sinulta

  • oma-aloitteellisuutta
  • innokkuutta työtä kohtaan

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen työhön

Hakuohjeet ja lisätiedot

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? MAHTAVAA! Kerro meille itsestäsi!

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta, tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 18.4. Kerro hakemuksessa minä ajanjaksona voit työskennellä ja mitkä vuorot sinulle sopivat. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit huippuvalinta tähän tehtävään. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana, ja etenemme haussa kun sopivimmat hakijat ovat löytyneet. Toimi siis pikaisesti.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan järjestämään käyttäen videohaastattelutyökalua. Tähän haastatteluun valituille tullaan lähettämään linkki heidän antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis hakemusta jättäessäsi, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein.