Siirry sisältöön

StaffCarte-valmennus

Työtehtävän kuvaus

Onko tilanteesi esimerkiksi jokin seuraavista; edessä välivuosi, kaipaat opintojen oheen töitä, olet kiinnostunut vaihtamaan alaa, haluat lisätyötä vakityön rinnalle tai etsit töitä?

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus lisätä osaamista tarjoilutehtävistä ja tätä kautta työllistyä ravintola-alalle!

Tiesitkö, että ravintola-alalla myös työskentelee tunnetusti huikeaa jengiä, joten mikset haluaisi olla osa tätä porukkaa? Vaikkei ura ravintola-alalla olisikaan pitkän tähtäimen tavoitteesi, tarjoaa StaffPoint nyt mahdollisuuden hankkia työssä kuin työssä arvostettua asiakaspalvelukokemusta.

StaffAcademyn StaffCarte-valmennus koostuu kahdesta puolen päivän valmennuksesta. Päivien aikana tutustutaan a la carte-tarjoilijan työn perusteisiin ja tehdään käytännön harjoitteita, kuten treenataan miten lautaset oikein pysyy hyppysissä ja viini tarjoillaan asiakkaalle läikkymättä.

Kaksipäiväinen valmennus järjestetään muutaman kerran vuodessa ja olemme yhteydessä hakijoihin valmennuspäivien tarkennettua.

Onnistuneen valmennuksen jälkeen kartoitamme yhdessä työmahdollisuuksiasi. Valmennus sopii kaikille asiakaspalvelusta ja ravintolatyöstä kiinnostuneille.

Edellytämme sinulta

  • Täysi-ikäisyyttä ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Sitoutumista valmennukseen (ennakkomateriaaliin tutustumalla ja tarjoilijan vaatetuksen hankkimista etukäteen)
  • Hygieniapassin suorittamista

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisia kohtaamisia, mieleenpainuvia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia sekä tarinoita kerrottavaksi.
  • Onnistumisen iloa tulevissa työtehtävissä
  • Tukea ammatilliseen kehitykseen
  • Mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksiimme oman aikataulusi mukaan

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko ja haluat tehdä uuden aluevaltauksen? Täytä hakemus linkin kautta ja vakuuta meidät asenteellasi. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä, joten täytäthän hakemuksen heti. Jatkoon valituille vahvistamme osallistumisen, toimitamme ennakkomateriaalin ja jatko-ohjeistuksen.