Siirry sisältöön

Suomen kielen kouluttaja

Sykkiikö sydämesi S2-opetukselle? Innostaako aikuiskoulutus? Haluatko tehdä työtä, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys? Liity osaavaan joukkoomme Pohjois-Pohjanmaan kotokouluttajajoukkueen uusimmaksi vahvistukseksi! Odotamme sinua jo innolla.

Meillä on Spring Housella vankka kokemus kotoutumiskoulutuksien ja kokonaisvaltaista urasuunnittelua tukevien valmennuksien järjestäjänä. Teemme työtä isolla sydämellä ja tuemme kotoutumisvaiheessa olevia maahanmuuttaja-asiakkaitamme löytämään omia työelämä- tai koulutuspolkujaan.

Haemme suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajaa kotoutumiskoulutustiimimme Ouluun. Työssäsi vastaat suomen kielen alkeiden opetuksesta omalle vastuuryhmällesi. Opetusta on päivittäin 6 x 45min ja toteutamme tällä hetkellä ainoastaan hitaan etenemistavan mukaisia ryhmiä. Saat käyttöösi hyvät opetusmateriaalit ja -suunnitelman sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi kesä- tai elokuussa. Toimipiste sijaitsee Oulun keskustassa, mutta tiimi työskentelee myös Utajärvellä ja Pudasjärvellä.

Toivomme, että sinulta löytyy:

  • Suomen kielen opintoja (esim. suomen kieli, suomi toisena ja vieraana kielenä, suomalais-ugrilainen kielentutkimus, suomen kieli ja kulttuuri, finska språket)
  • Opettajan pedagoginen pätevyys Suomessa
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Vähintään kolme vuotta työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien opettamisesta.

Arvostamme sitä, että hyödynnät opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä ja ohjaavaa otetta. Innostat opiskelijoitasi ja tuet heitä pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Ennen kaikkea toivomme, että tunnuslauseemme ”Sydämellä huipulle” kolahtaa myös sinuun. Suhtaudumme työhömme suurella lämmöllä, mutta tavoitteellisesti.

Odotamme innolla hakemustasi!

Sopisiko elämäntilanteeseesi paremmin osa-aikainen tuntityö, onko opintosi hieman kesken tai haluisitko kerryttää opetuskokemusta? Voit hakea samalla hakulomakkeella meille myös tarvittaessa työhön kutsuttavaksi S2-sijaiseksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn ja innostuneen tiimin
  • Mahdollisuuden kehittää opetusta ja kehittyä itse opettajana
  • Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen
  • Työterveyshuollon Terveystalolla ja ePassin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi

Nykyinen kotoutumiskouluttajamme teamleader Friederike Saari kertoo, että parasta Spring Housella työskentelyssä on kannustava ympäristö ja ihmiset. ”Täällä rakennetaan tosi vahvasti kouluttajien yhteistyötä ja tuetaan arjessa todella paljon. Ongelmien kanssa ei jää koskaan yksin, mikä on tässä työssä erityisen tärkeää, sillä vaikeitakin tilanteita tulee toisinaan eteen", hän kuvailee. Lue Frieden uratarina tästä.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204293
Sijainti: Oulu