Siirry sisältöön

Suomen kielen sijaiskouluttaja

Hei S2-kouluttaja tai sellaiseksi haluava, haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä aikuisten maahanmuuttajien kielenopetuksen parissa? Sopisiko elämäntilanteeseesi joustava osa-aikatyö? Tule tutustumaan kotoutumiskoulutuksiimme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle!

Meillä on Spring Housella vankka kokemus kotoutumiskoulutuksien ja kokonaisvaltaista urasuunnittelua tukevien valmennuksien järjestäjänä. Teemme työtä isolla sydämellä ja tuemme kotoutumisvaiheessa olevia maahanmuuttaja-asiakkaitamme löytämään omia työelämä- tai koulutuspolkujaan

Etsimme suomen kielen ja viestintätaitojen sijaiskouluttajia kotoutumiskoulutustiimeihimme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Vastaat kollegojesi tuella sijaistuspäivinä koulutuksen toteutuksesta, koulutuspäiviin liittyvästä raportoinnista ja tarvittaessa myös suunnittelusta. Sijaistukset voivat olla pidempiä loma-aikojen sijaistuksia tai nopealla aikataululla tulevia yksittäisiä sijaispäiviä esimerkiksi sairastapausten takia. Sinun ei tarvitse olla vielä huippukokenut kouluttaja, vaan meillä on tilaa kasvaa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön tuen.

Työaika vaihtelee 0–38 h viikossa. Työn rinnalle voi sovittaa joustavasti esimerkiksi toisen työn tai opinnot. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Voisit aloittaa joustavasti syksyn aikana.

Toivomme, että sinulta löytyisi:

  • Ylempi tai alempi korkeakoulututkinto
  • Suomen kielen tai S2-aineen perus- ja aineopinnot 

TAI

  • Alempi korkeakoulututkinto mistä tahansa kielestä
  • Suomen kielen tai S2-aineen perusopinnot

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn ja innostuneen, toisiaan tukevan tiimin
  • Mahdollisuuden hankkia S2-opetuksesta kokemusta
  • Työterveyshuollon Terveystalolla ja ePassin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi

Nykyinen kotoutumiskouluttajamme teamleader Friederike Saari kertoo, että parasta Spring Housella työskentelyssä on kannustava ympäristö ja ihmiset. ”Täällä rakennetaan tosi vahvasti kouluttajien yhteistyötä ja tuetaan arjessa todella paljon. Ongelmien kanssa ei jää koskaan yksin, mikä on tässä työssä erityisen tärkeää, sillä vaikeitakin tilanteita tulee toisinaan eteen", hän kuvailee. Lue Frieden uratarina tästä.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204293
Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa