Skip to main content

Suomi toisena kielenä -kouluttaja Kuusamoon

Työtehtävän kuvaus

Nyt kutsuu sua Kuusamo! Etsimme nyt suomi toisena kielenä -kouluttajaa kotoutumiskoulutuksen tiimiimme Kuusamoon ja odotamme hakemustasi innolla!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi suomi toisena kielenä -kouluttajaa. Spring Housen suomi toisena kielenä -kouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Tehtävän täyttäminen riippuu julkisen kilpailutuksen hankintapäätöksestä. Työn arvioitu aloitus on viimeistään vuoden 2021 alusta.

Mottomme on "sydämellä huipulle", joten suhtauduthan työhösi tavoittellisesti ja lämpimin sydämin!

Edellytämme sinulta

  • Sinulla on soveltuva korkeakolututkinto (esim. Filosofian maisteri, pääaineena suomen kieli tai kieltenopettaja + suomen kielen sivuaineopinnot).
  • Lisäksi sinulla on opettajan pedagoginen pätevyys ja olet opettanut kotoutumiskoulutuksissa yli 5 vuotta.
  • Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs heidän tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle

  • Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn draivikkaassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, sydämellä pelaava joukkueesi odottaa sinua!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 29.11 2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse susanna.valkfors@springhouse.fi tai puhelimitse 04578817045 arkisin klo 09-16. Jätä viesti, mikäli en ehdi vastaamaan, niin soitan takaisin.