Siirry sisältöön

Tarjoilija

Työtehtävän kuvaus

Etsimme Kluuvin kauppakeskuksen klassikkoravintola Belgeen tarjoilijoita koko- ja osa-aikaisiin (60-90h/3vko) vakituiseen työsuhteeseen!

Tervetuloa tarjoamaan ihanille asiakkaillemme makunautintoja belgialaisella aksentilla! Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja ruokaravintola. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa yli kaiken, tämä näkyy myös meillä! Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä. Ravintolajohtaja Linda Rosilainen kannustaa ja tukee tiimiään suurella sydämellä – Belgessä on hyvä olla niin töissä kuin asiakkaanakin!

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa tarjoilijaa . Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Belgeen! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

  • Hyvää asennetta ja huumorintajua kiireenkin keskellä.
  • Intohimoa tekemiseen ja asiakkaan ilahduttamiseen.
  • Kielitaitona suomi ja/tai fluent english
  • Aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä salissa ja/tai baarissa on iso plussa, sillä ammattitaito vapauttaa laittamaan persoonaa peliin ja loistamaan asiakaskohtaamisissa.

Tarjoamme sinulle

  • Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä ja ihan parhaat työkaverit!
  • Luotettavan ja vastuullisen työnantaja - meillä ei ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana.
  • S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet.
  • Erinomaiset etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja olemme pystyneet pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa! Tsekkaa vielä: Henkilostoedut - HOK-Elanto ja Belge

#hokelanto
#restaurantlove