Skip to main content

Tarjoilija

Työtehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme Hotel Hansabariin, Utsjoen Karigasniemen kylään, tarjoilijaa talvisesonkiin 2019-2020.

Euroopan parhaat Atlantin lohen kalastusalueet, Utsjoen tunturiylängöt ja erämaan rauha vetävät matkailijoita puoleensa Utsjoen Karigasniemen kylään.

Hotel Hansabarissaa on hotellihuoneiden lisäksi kodikkaita huoneistoja.
Hansabar tarjoaa lounas- ja grilliruokaa. Ravintola Guossin illallislistalla on lappilaisia herkkuja.

Työtehtäviin kuuluu tarjoilijan tehtävien lisäksi myös mahdollisesti majatalon vastaanottovirkailijan tehtäviä.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä ja kestävät kevätsesongin 2020 loppuun, noin 30.4.2020 saakka.
Mahdollisuus jatkaa myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta

  • Kokemusta a´la carte-tarjoilijan työstä
  • Kokemus vastaanottovirkailijan työstä katsotaan eduksesi
  • Iloista ja reipasta otetta työntekoon
  • Hymyä, joka ei hyydy kiireessäkään
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti työvuorossa
  • Suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin tai norjan kielentaito katsotaan eduksesi
  • Anniskelu- ja hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen mahtavissa maisemissa Norjan rajan lähellä, Kargiasniemen kylässä.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja: Minna Mantovaara, 020 7206 667, minna.mantovaara@staffpoint.fi

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja Hotel Hansabarista:
http://www.kalastajanmajatalo.fi/fi