Skip to main content

Tarjoilija

Työtehtävän kuvaus

Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ravintola Kappeliin tarjoilijaa.

Kappeli – perinteitä ja tarinoita jo vuodesta 1867.
150-vuotiaan Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Kappelin miljöö ja näkymät luovat ainutlaatuiset kehykset lounaille ja illallisille. Eino Leinon kantapöytä on edelleenkin omalla paikallaan. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Tule mukaan kirjoittamaan oma sivusi Kappelin historiaan.

Tarjoilija
Ajatteletko että ravintolan tärkein henkilö on asiakas? Onko sinulla hymy herkässä? Oletko luonteva, kielitaitoinen, energinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolle onnistuneen asiakaskokemuksen luominen on prioriteetti numero yksi? Jos vastasit kyllä, niin kävipä tuuri, sillä näin mekin ajattelemme ja kaipaamme täydennystä tiimiimme!

Tarjoilijoiltamme odotamme hyvää pelisilmää ja aitoa kiinnostusta pitää asiakkaasta huolta koko vierailun ajan. Asiakaskuntamme on myös kansainvälinen, joten monipuolinen kielitaito katsotaan ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.

Edellytämme sinulta

  • tarjoilijan tutkintoa ja/tai hyvää kokemusta vastaavista tehtävistä
  • positiivista asennetta, tiimihenkeä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle

  • luotettavan työnantajan
  • iloiset työkaverit
  • ison talon edut
  • erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla.

Hakuohjeet ja lisätiedot

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat.
HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa.

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina rekrytoinnissa.

hokelanto