Siirry sisältöön

Tarjoilija

Työtehtävän kuvaus

Haemme tarjoilijaa vakituiseen osa-aikaiseen (60-90h/3vko) työsuhteeseen Ravintola Stone'siin.

GASTROPUB HELSINGIN YTIMESSÄ

Stone's tuo elämästä nautiskelevien ulottuville parhaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettuja burgereita sekä kattavan valikoiman erikoisoluita vaativampaankin makuun. Ruoassa ja juomassa painotetaan paikallisuutta ja luomua, sillä asiakkaille halutaan tarjota aitoja makuelämyksiä.

Hanoissa on 13–15 juomaa, joissa pääpaino on suomalaisissa pienpanimo-oluissa ja lisäksi kolmea siideriä. Vakituisten juomien lisäksi tarjolla on paljon vaihtuvia kausituotteita sekä pieniä eriä erikoisoluita.

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa tarjoilijaa. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Stone’siin! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Ravintolapäällikkö Katja Gentz toivottaa sinut Tervetulleeksi Stonesin mahtavaan työyhteisöön:
"Me Stonesissa teemme ikimuistoisia asiakaskokemuksia, toisiamme kannustamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Jokainen työntekijä on meille arvokas omana persoonanaan."

Edellytämme sinulta

  • Hyvää asennetta ja huumorintajua kiireenkin keskellä.
  • Intohimoa tekemiseen ja asiakkaan ilahduttamiseen.
  • Kielitaitona suomi ja/tai fluent english
  • Aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä salissa ja/tai baarissa on iso plussa, sillä ammattitaito vapauttaa laittamaan persoonaa peliin ja loistamaan asiakaskohtaamisissa.

Tarjoamme sinulle

  • Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä ja ihan parhaat työkaverit!
  • Luotettavan ja vastuullisen työnantaja - meillä ei ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana.
  • S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet.
  • Erinomaiset etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja olemme pystyneet pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!
Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Raflaamo.fi | Stone's ravintola

StaffPoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana

#hok-elanto
#restaurantlove