Siirry sisältöön

Telia Telesales Suomi

Työtehtävän kuvaus

Etsimme nyt yksikön päällikköä vastaamaan sekä Lahden että Oulun Telesales-yksiköiden operatiivisesta toiminnasta.

Yksikön päällikkönä sinulla on vastuullasi yhteensä n. 70 myyjää, tiimivalmentajaa ja tiiminvetäjää, jotka työskentelevät Telian B2C-myynnissä. Sinulla tulee olla valmius matkustaa, sillä työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa kummallakin toimistolla.

Vastaat Oulun ja Lahden operatiivisesta toiminnasta, myynnin johtamisesta, henkilöstön vaihtuvuuden hallinnasta, raportoinnista, työnjohdosta ja toiminnan kehittämisestä. Toimit suorana esihenkilönä tiiminvetäjille ja heitä tukemalla ja johtamalla varmistat tuloksen. Johtamisessa ja kehittämisessä sinun tukenasi ovat StaffPointin ja Telian asiantuntemus. Työssäsi ohjaat ja sparraat esimiehiä sekä varmistat, että sovitut toimenpiteet viedään maaliin asti. StaffPointin Telesales-yksiköt Oulussa ja Lahdessa myyvät vain Telian tuotteita, tehtävässäsi toimit ensisijaisena StaffPointin yhteyshenkilönä Telian suuntaan ja raportoit toiminnasta StaffPointin lisäksi myös Telialle.

Voit olla tehtävään soveltuva henkilö, jos sinulla on vahva myynnillinen tausta sekä kokemusta myyntitiimien johtamisesta. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Olet opiskellut liiketaloutta/kauppatieteitä ja sinulla voi olla esim. tradenomin tutkinto. Osaat johtaa tiedolla, ymmärrät lukujen taakse ja vahvuutenasi on määritellä toimenpiteet, joita toteuttamalla tavoitteet saavutetaan. Innostut tavoitteista ja niiden ylittämisestä. Osaat jalkauttaa toimintamalleja sekä viestiä selkeästi yrityksen eri tahoille. Olet aktiivinen ja sinulla on erinomaiset ajanhallintataidot – asiat eivät jää tekemättä ja sinuun voivat luottaa niin työntekijät kuin muutkin yhteyshenkilöt.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan ja bonusmallin. Pääset kehittämään toimintaa ja kasvattamaan tekemistä sekä itse kehittymään eri osa-alueilla. Työnantajana toimii StaffPoint ja sovellamme ICT-alan työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta

  • Kokemusta telesalesista, myynnin johtamisesta sekä esimiestyöstä
  • Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen
  • Olet esimiehenä innostava, vaativa, kannustava ja reilu
  • Olet hankkinut osaamisesi alalla pitkän työuran tai työn ja koulutuksen kautta

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen roolin
  • Kannustavan palkkauksen
  • Vakituisen työsuhteen ja pitkälle kantavan uramahdollisuuden
  • Mahdollisuuden etätyöhön tilanteen mukaan

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.