Siirry sisältöön

Tukkutyöntekijä

Innostutko kaupan tekemisestä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Kuvaavatko sanat tiimipelaaja ja palveluhenkinen juuri sinua?

Haemme kesäksi Metro Pikatukkuun Turkuun

TUKKUTYÖNTEKIJÄÄ

työskentelemään tukun monipuolisissa työtehtävissä. Työhösi voi kuulua niin kassatyötä ja asiakaspalvelua kuin muita tukun työtehtäviä, kuten keräilyä, hyllytystä ja kuorman purkua.

Arvostamme aiempaa kokemusta kaupan tai horeca alan tehtävistä mm. kassatyöstä ja asiakaspalvelusta, mutta ennen kaikkea tärkeintä on asenne! Mikäli olet reipas ja omatoiminen etkä pelkää tarttua toimeen, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Työ on keskiraskasta fyysistä työtä ja työtä tehdään reippaassa tahdissa.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja sijoittuu aikavälille kesäkuu – syyskuun loppu. Tarkka aikaväli selviää myöhemmin. Huomiothan, että sinun tulee voida sitoutua työhön koko tälle ajalle. Työtä on tarjolla vähintään 30 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat tukun aukioloaikojen mukaisesti, noin klo 6-18 välille.

Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (B2) ja on aiemmasta kokemuksestasi riippuen 11,73-13,34 e/h. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Metro-tukkulaisia yhdistää aito halu helpottaa asiakkaan arkea toimitusketjun jokaisessa vaiheessa! Paikat täytetään heti sopivien löydyttyä, ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Hae siis nopeasti osaksi upeaa tiimiä!

Edellytämme sinulta

Mahdollisuutta työskennellä tukun kaikkina aukioloaikoina

Mahdollisuutta kulkea myös aikaisiin aamuvuoroihin (auto / julkinen liikenne)

Työtä pelkäämätöntä asennetta ja valmiutta keskiraskaaseen työhön

Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen kesätyön

Kattavan perehdytyksen työhön

Kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkan

Haethan työpaikkaa rekrytoinnin ohjausjärjestelmämme kautta. Emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. 

Yhteystiedot

Jasmin Vatanen

Rekrytointikonsultti, Kauppa

StaffPoint-konserni

0444204486 || palvelukeskus 0800 176 105

jasmin.vatanen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi