Siirry sisältöön

Tuotannon työnjohtaja

Pidätkö asioiden organisoinnista ja tiiminvetäjänä toimimisesta? Ovatko tuotannon työtehtävät sinulle tuttuja?

Etsimme Kuomiokoski Oy:lle tuotantotyöhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Mäntyharjun toimipisteeseen

Toimenkuvasi kattaa esimerkiksi käytännön tuotantotyötä, tuotannon tehokkuudesta huolehtimista, laadunvalvontaa, yhteydenpitoa sidosryhmiin sekä yksikön kokonaisuudesta vastaamista. Tiimiin koko on noin kymmenen henkilöä. Kuomiokosken Mäntyharjun yksikössä tapahtuu kengäntuotannon ensimmäiset vaiheet, joten pääset osaksi tunnettujen Kuoma-kenkien valmistusprosessia.

Etsimällämme ammattilaisella on aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä sekä mielellään myös kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Kehittämishaluinen ote on tässä tehtävässä plussaa.

Saat monipuolisen ja vastuullisen työn tunnetulla brändillä sekä sopimuksen mukaisen palkan. Työtehtävään perehdytetään kattavasti. Työaika on säännöllinen 40h/vko ja työpäivät maanantaista perjantaihin klo 7.00 - 15.30. Töiden aloitusajankohdasta on mahdollista sopia. Työsuhde solmitaan Kuomiokoski Oy:n kanssa, StaffPoint vastaa rekrytointiprosessista.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan CV sekä halutessasi hakemuskirje. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Hennariikka Hasala / StaffPoint Oy p. 045 7881 6761 tai hennariikka.hasala@staffpoint.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 045 7881 6761
Sijainti: Uutelantie 24 A, Mäntyharju