Siirry sisältöön

Tutkimushaastattelija

Työtehtävän kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Norstat Finland Oy:lle

TUTKIMUSHAASTATTELIJAA Kittilän lentoasemalla tehtäviin matkustajahaastatteluihin.

Tutkimusavustajana tarvitset iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä ihmisiä sekä tarkkuutta tulosten käsittelyssä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja lentokenttätyössä englannin kielitaitoa, lisäksi kaikesta muusta kielitaidosta on etua.

Haastatteluja tulee olemaan n. 2-5 vuoroa/haastattelukierros, ilta/päivä/aamu/arki/viikonloppu vuoroja vaihtelevasti. Valitulla henkilöllä tulee olla mahdollisuus kulkea lentokentälle sujuvasti eri kellonaikoihin, joten paras vaihtoehto on oman auton käyttömahdollisuus!

Hae heti ja tule osaksi mukavaa haastattelijoiden tiimiä! Työ soveltuu hyvin opiskelijallekin kenellä on joustava aikataulu!

Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa. Palkkaus 12,50 €/h.

Lentokenttähaastattelujen lisäksi sinulle voi avautua mahdollisuuksia tehdä myös muita vaihtelevia haastatteluprojekteja eri kohteissa.

Edellytämme sinulta

  • Reipasta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta sekä rohkeutta lähestyä ihmisiä
  • Luotettavuutta ja kykyä voittaa tutkimukseen osallistujan luottamus
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Englannin ja suomen kielen sujuvaa taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työtehtävän sekä vaihtuvan työympäristön
  • HPL:n tessin mukaisen palkkauksen

Arvostamme

  • Aiempaa asiakaspalvelukokemusta, samoin haastattelukokemusta

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!