Siirry sisältöön

Vaatemyyjä

Etsimme asiakkaallemme NP Housukaupalle asiakaspalvelutaitoista myyjää Kuopion Matkukseen. 

Laadukkaat, käyttöä kestävät tuotteet sekä osaava ja ammattimainen asiakaspalvelu ovat NP Housukaupalle avainasioita. Toivomme sinulta löytyvän jo vahvaa myynnillistä osaamista mutta arvostamme ennen kaikkea halua kehittyä ja kasvaa vaatealan tuntijaksi.

Löydät asiakkaalle juuri oikeat ratkaisut kulloisenkin sesongin mukaisesti ja osaat huomioida jokaisen yksilölliset toiveet.

Vastuullinen ajattelu on Housukaupassa arkipäivää. Vastuullisuus tarkoittaa suomalaista tuotekehitystä ja laadunvalvontaa, jonka tuotoksena on laadukkaat, kestävät ja hyvin istuvat tuotteet. Housukaupassa vastuullisuus tarkoittaa myös ympäristön huomioimista, ihmisistä välittämistä ja yhteiskunnallisten säädösten noudattamista.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on tarvittaessa työhön kutsuttava työmuoto. Kerro hakemuksellasi minkä verran tunteja sinä pystyisit tekemään per viikko! Työsuhde solmitaan suoraan NP Housukaupan kanssa. Työvuorot sijoittuvat liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti kaikille viikonpäiville.

NP Housukaupan joukossa pääset kehittymään ja vahvistamaan myyntitaitojasi. Työvälineet ovat laadukkaita ja työkaverisi yksinkertaisesti mahtavia. Viihdyt varmasti NP Housukaupalla, mikäli nautit työskentelystä itsenäisellä otteella, haluat luoda asiakkaille laadukkaita asiointikokemuksia ja nautit myynnistä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae mukaan jättämällä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.staffpoint.fi

Yhteystiedot:

Pauliina Mäkäläinen

Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint-konserni
044-0630425 || pauliina.makalainen@staffpoint.fi