Siirry sisältöön

Valmentaja

 

”Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa.”
 

Haemme nyt useaa valmentajaa valmentajajoukkueeseemme kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin Uudenmaan alueelle.

Valmentajan päätehtävä on yhdessä valmennettavien kanssa rakentaa yksilöllisiä työelämänratkaisuja ja auttaa heitä asettamaan ja saavuttamaan työllistymis- tai kouluttautumistavoitteensa. Valmennukset keskittyvät työnhakijoiden yksilövalmennukseen (esim. aikuisten työhönvalmennus) ja niiden toteuttaminen osittain verkkovalmennuksena on mahdollista. Lähivalmennusta tehdään Uudenmaan alueella.

Meiltä saat tehtävää varten kattavan perehdytyksen, sekä tukea ja työkaluja. Valmennukset toteutetaan palvelun vaatimusten ja toteutussuunnitelman mukaisesti. Meillä Spring-joukkueessa voit ottaa persoonasi esiin ja toteuttaa valmennuksia hyödyntäen sinun omia vahvuuksiasi. Uskomme vahvasti tunnuslauseeseemme Sydämellä huipulle, joten suhtauduthan sinäkin valmentamiseen lämmöllä ja tavoitteellisesti! Tehtävä on itseohjautuva, joten otathan luontevasti vastuun valmennustyön lisäksi viestinnän ja asiakassuhteen rakentamisesta niin valmennettaviin kuin mahdollisten työnantajien suuntaan.

Odotamme innolla hakemustasi!

 

Edellytämme sinulta

Sosiaalialan korkeakoulututkintoa (sosionomi tai sosiaalityön maisteri)

tai soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, jonka lisäksi on suoritettu pedagogiset opinnot tai/ja alaan liittyvä ammatti- tai erikoisammattitutkinto (esim. työvalmentajan erikoisammattitutkinto tai kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden erikoisammattitutkinto)

Kokemusta työnhakijoiden yksilövalmennuksesta (esim. työhönvalmennus tai vastaava) yli 2 vuotta

Työkielenä valmennuksissa sujuu suomen lisäksi ruotsi tai/ja englanti

Kokemusta verkon yli valmentamisesta

Eduksi tehtävässä katsotaan kokemus muusta opetus-, ohjaus- ja valmennuskokemuksesta (esim. ryhmämuotoiset työnhaku- ja uravalmennukset, työvoimakoulutukset, kotoutumiskoulutukset ja työnohjaus) sekä kokemus työnetsintä- tai rekrytointitehtävistä

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn sekä loistavan, toisiaan tukevan tiimin

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi Meillä

Mahdollisuuden tehdä työtä myös verkon välityksellä

Työterveyshuollon Terveystalolla ja E-passin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi

 

Sykähtikö? Jätä hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä! Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta pauliina.muinonen@springhouse.fi tai puh. 044 420 4327


Ota yhteyttä: