Siirry sisältöön

Valokuituverkon projektipäällikkö Kaakkois-Suomeen

Elvera on perinteinen verkosto- ja infrapalvelualan toimija. Elvera syntyi Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n ja Kyvera Oy:n sulautuessa vuonna 2016.  Sähköverkkojen lisäksi suoritamme vesi-, lämpö-, tietoliikenneverkkojen rakennus- ja kunnossapitotöitä. Konsernissamme työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 80 M€. Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana - aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme ja joustavien resurssiemme sekä erinomaisen paikallisosaamisemme ansiosta. Yrityksemme löydät osoitteesta www.elvera.fi

 

Haemme kokenutta 

Valokuituverkon projektipäällikköä Kaakkois-Suomeen.

 

Tehtäväsi on vastata vastuullasi olevien valokuituverkon rakentamisprojektien turvallisuudesta, aikatauluista, kustannuksista, resursseista ja laadusta. Toimit avainhenkilönä rakentamisprojekteissa ja varmistat projektien laadukkaan, aikataulujen mukaisen ja kustannustehokkaan toteutumisen. Tärkeä osa tehtävääsi on myös toimia asiakasrajapinnassa ja varmistaa yhteistyön sujuvuus aktiivisella yhteydenpidolla, kuten myös muiden sidosryhmien suuntaan. Tehtävä on vakituinen ja työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

 

Tarinamme:

Liiketoimintamme kasvaa paikallisten verkkoyhtiöiden kanssa syvässä yhteistyössä, edistäen Itä- ja Kaakkois-Suomen alueen elinvoimaisuutta. Paikallisesti vahva ja maantieteellisesti laaja toimintaympäristömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja urapolkuja itsesi näköisen tulevaisuuden rakentamiseksi. Tekemisellämme on aitoa merkitystä, ja joukossamme sinulla on mahdollisuus sekä kehittyä että kehittää. Turvallisuus ja luotettavuus, laatu ja tuloksellisuus, asiakkaan arvostaminen ja yhteistyökyky ovat yhteisiä arvojamme.

 

Odotamme sinulta kokemusta projektien johtamisesta mielellään tele- tai rakennusalalta, positiivista asennetta ja näyttöä aiemmista onnistumisista. Olemme myös kiinnostuneita kuulemaan ennakkoluulottomasti, miten juuri sinä vahvuuksinesi tulet tehtävässä menestymään.

 

Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit, kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä alati muuttuvalla toimialalla. Tehtävä sisältää tarvittaessa myös mahdollisuuksia etätyöskentelyyn.

 

Lisätietoa tehtävästä:

Toimialapäällikkö Harri Lähteinen p. 040 8401041 tai harri.lahteinen@elvera.fi.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja voit lähettää hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen. Hae tehtävään viimeistään 11.6.2023. Lisätietoa rekrytointiprosessista saat Mikko Lepistöltä p. 040 5100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.