Siirry sisältöön

Vastuumyyjä

Vastuullisuus - rohkeus - uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän?
Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeita päätöksiä, uskallamme tehdä suuria ulostuloja sekä huolehdimme siitä, että kaikki toimintamme on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Haemme nyt tavoitteista ja myynnistä syttyviä vastuumyyjiä Finlaysonin pop up kesäsesonkiin touko-elokuulle. Vastuumyyjälle työtunteja on tarjolla noin 30 h/viikko ja vuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin, myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille ja työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Palkka on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen mukavine lisineen sekä 5 % vastuumyyjälisä.

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
- Kiinnostavat ja vastuulliset tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
- Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
- Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi

Vastuumyyjän roolissa sinulla on merkittävä rooli Pop up -sesongin onnistumisesta, sillä tulet vastaamaan myymälän myynnistä, muun tiimin perehdyttämisestä sekä päivittäisen työn ohjaamisesta omalla esimerkilläsi. Olet mukana myymälän avaukseen ja rakentamiseen liittyvissä prosesseissa, vastuullasi on myymälän visuaalisesta ilmeestä vastaaminen brändin ohjeistusten mukaisesti, kampanjoiden toteutus ja myyntien seuranta, raportointi, tilausten tekeminen sekä työvuorolistojen laadinta. Vastuutehtävien lisäksi tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu myynti ja asiakaspalvelu yhdessä tiimisi kanssa sekä kuormien vastaanotto ja purku.

Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja sekä haluttuja kodintekstiileitä asiakkaalle. Saat tiimisi inspiroitumaan aktiivisella työpanoksellasi ja motivoit tiimiläisiä omalla tekemiselläsi. Finlayson Pop upeissa arki on hektistä ja saatat silmänräpäyksessä seistä tilanteen edessä, jossa et ole aiemmin ollut - oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

 

Edellytämme sinulta
-Oma-aloitteista, aktiivista ja rohkeaa myyjää, jolla on kyky nähdä nopeasti muuttuvat tilanteet mahdollisuuksina, tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä kykyä auttaa koko tiimiä onnistumaan niin yksilöinä kuin yhdessä

-Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
-Aikaisempaa kokemusta myymälätyöstä, katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastuumyyjän tehtävistä
-Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ottaa haltuun myymälässä käytettävät järjestelmät
-Hyvää suomen kielen taitoa

 

Arvostamme sinulta:

-Vähintään 18-vuoden ikää

 

Tarjoamme sinulle

-Mahdollisuuden ottaa askeleen uralla kohti vastuullisempia työtehtäviä. Saat työhön tukea ja neuvoja Finlaysonilta ja haluamme olla osana ammatillista kehittymistäsi.

-Mahdollisuuden työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa.

-Ikimuistoisen sesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen tukemaan onnistumistasi myynnin ja asiakaspalvelun parissa.
-Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita.

-Kattavan perehdytyksen tehtäviisi, joka tukee menestymistäsi tehtävässä

Tule siis tekemään asiakkaiden arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa jokaisen työpanos on merkityksellinen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus myyntityössä, vain taivas on rajana. Etsimme periksiantamatonta työpanosta sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaa unohtamatta - Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.
 

HAKUOHJEET

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Pääkaupunkiseutu