Skip to main content

VIP koordinaattori

Työtehtävän kuvaus

Etsimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle kesäksi iloisia ja palveluhenkisiä VIP-koordinaattoreita

Suomi toimii Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajamaana heinäkuusta joulukuuhun 2019. Lentoasemalla toimivan asiakkaamme SSP Finlandin Congress ja VIP-palvelut palvelee kokouksen osallistujia lentoasemalla liikkumiseen liittyen puheenjohtajakaudella.
VIP-toiminta on kuitenkin ympärivuotista, joten satunnaisempia tehtäviä voi valituille riittää pidemmäksikin aikaa kesän jälkeen.

EU-puheenjohtajakaudelle on suunniteltu kokouskalenteri, jonka ympärille VIP-koordinaattorin tehtävät ajoittuvat. Työaika voi vaihdella tehtävien mukaan ja niitä pystytään tarkentamaan vasta myöhemmin. Tehtäviä voi olla viikon jokaisena päivänä, myös illalla ja yöaikaan. Joustavuus on vaihtelevien työaikojen takia erityisen tärkeää. Tehtävä on osa-aikainen (n. 60h / 3 vk) , mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muissa SSP Finlandin toimipisteissä tämän lisäksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen kokemuksen sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön lisäksi myös huikeat työkaverit!

Edellytämme sinulta

  • VIP-koordinaattorin tehtävänä on huolehtia kaikista lentoasemamuodollisuuksista matkustajan puolesta.
  • Koordinaattori pitää huolen VIP-matkustajasta koko lentoasemalla vietetyn ajan. Hän muun muassa hoitaa asiakkaan lähtöselvityksen ja huolehtii matkatavaroista, pitää huolen asiakkaan aikataulusta, saattaa asiakkaan turva- ja muiden lentoasemamuodollisuuksien läpi koneelle asti.
  • Tehtävän hoito edellyttää tiivistä yhteydenpitoa mm. eri viranomaisiin ja lentoasematoimijoihin, minkä takia erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävään.
  • VIP-koordinaattorin tulee pystyä itsenäiseen työskentelyyn myös paineen alla.
  • Palvelualttius, ystävällisyys, organisointi- ja priorisointikyvyt ovat tärkeimpiä ominaisuuksia tehtävässä onnistumisessa.
  • Toivomme että sinulla on myös ajokortti.
  • Kaikille valituille tullaan tekemään suppea turvallisuustesti joten taustasi tulee olla nuhteeton.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Mikäli etsit keväälle/kesälle haastavaa työtä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, niin laitathan hakemuksen meille pikimmiten.

Tehtävään valituille tullaan pitämään kattava koulutuspäivä 26.4 joka on kaikille valituille pakollinen päivä.