Skip to main content

Vuoromestari

Työtehtävän kuvaus

Happy Farmer on uudenlainen ruokakeskittymä Helsingissä, jossa valmistamme yksinkertaista, herkullista ja hauskaa ruokaa – kaikkiin päivän hetkiin aamiaisesta illalliseen.

Etsimme Happy Farmeriin VUOROMESTARIA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Happy Farmerin Kitchen & Bakery on aktiivisten kaupunkilaisten pysähtymispaikka, josta saat ruokaa päivän moneen tarpeeseen. Meillä onnistuu nopea aamiainen, lounas, välipala tai kahvittelu joko paikan päällä tai kätevästi mukaan poimittuna. Coffee Bar & Wine on kaupunkilaisten lämminhenkinen kohtauspaikka, jossa voit nauttia laadukasta kahvia, syödä hyvin, ottaa lasillisen viiniä ostosten lomassa tai kiireisen työpäivän jälkeen.

Keittiöfilosofiamme perustana on mahdollisimman laaja kotimaisten raaka-aineiden käyttö, jota maustamme globaaleilla satokausituotteilla.

Valmistamme vastuullista, modernia ja rohkeaa ruokaa kansainvälisellä otteella Nordic-maustein. Raakaainevalintojamme määrittävät globaalit ja lokaalit satokausituotteet. Ruokamme on yksinkertaista, herkullista ja hauskaa – uskomme terveellisen maistuvaan ruokaan, joka on hyväksi sinulle ja ympäristölle! Inspiroidumme raaka-aineiden raikkaudesta, puhtaudesta ja laadukkuudesta.

Etsimme Happy Farmerin keittiöön kokoaikaista vuoromestaria, joka on valmiita heittämään itsensä likoon sekä aidosti seisoo sen takana, että hyvä ruoka maistuu paremmalta onnellisten ja intohimoisten ihmisten valmistamana ja tarjoilemana. Me uskomme siihen, että ihminen, joka välittää itsestään, työkavereistaan ja ympäröivästä maailmasta, on muita onnellisempi. Ja se näkyy aitona välittämisenä jokaisessa kohtaamisessa, aina asiakkaille asti. Haluamme tuottaa iloa ja elämyksiä asiakkaillemme joka päivä. #Restaurantlove

Keittiötyö on tiimityötä, kaikkien panos on tärkeä. Kunnioitat työssäsi raaka-aineita ja arvostat laadukasta ruokaa. Kannat myös vastuuta tiimin hyvinvoinnista jokaisessa työvuorossa. Meillä tekeminen kiireessäkin tapahtuu pilke silmäkulmassa ja työssä viihtyy. Kukaan ei ole valmis, mutta tinkimättömyys, työhön tarttuminen ja aktiivisuus ovat edellytykset uuden omaksumiselle standardien mukaisesti. Työssäsi tukenasi on keittiöpäällikön lisäksi koko tiimi. Meillä puhalletaan aina yhteen hiileen.

Vuoromestarina pääset osaksi Casa Largon ja Happy Farmerin yhdessä muodostamaa vahvasti kehittyvää ravintolakokonaisuutta. Tervetuloa tiimiimme!

Edellytämme sinulta

  • Olet alan joustava ammattilainen ja sinulta löytyy jämäkkyyttä johtaa toimintaa kovankin paineen alla, sekä saat tiimisi innostumaan ja ylittämään itsensä. Odotamme sinulta myös valmiutta työskennellä vuorotyössä, niin aikaisessa aamuvuorossa kuin myöhäisessä iltavuorossa. Sinulta löytyy erinomaiset organisointitaidot ja teet työtäsi suurella intohimolla ja rakkaudella. Asiakas on sinulle aina ykkönen!

Tarjoamme sinulle

  • HOK- Elannolta saat luotettavan työpaikan, eriomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmassa ravintolayrityksessä ja pääset loistavien henkilöstöetujen piiriin. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!

Hakuohjeet ja lisätiedot

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja olemme pystyneet pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Happy Farmer

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä

#hokelanto
#restaurantlove