Siirry sisältöön

Vuoropäällikkö Lapland Hotels Helsinki

Kultá Kitchen & Bar on ravintola Bulevardilla aivan Helsingin ytimessä. Olemme pohjoisen arvoja vaaliva ravintola hotellin sisällä ja meillä olisi paikka sinulle, joka haluat olla osana loistavaa tiimiämme.

Haluaisimme löytää sinut, kenen kanssa olisi mukava työskennellä, olisit kiinnostunut samoista arvoista sekä ymmärtäisit pohjoisen ainutlaatuisuuden päälle. Toki haluaisit myös olla osana viestimässä sitä vieraillemme, niin kun mekin teemme.
Meille tärkeintä työyhteisössämme on se, että jokainen saa olla oma itsensä. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on aito halu työskennellä tiimissä ja kohdata jokainen vieraamme mahdollisimman arvokkaasti tehden sen omalla tyylilläsi.
Toivomme sinulla olevan luontainen halu kehittyä, oppia lisää ja auttaa työkavereitasi onnistumaan. Olemmehan tiimi ja onnistumme yhdessä.

Meille tärkeää on ensiluokkainen palvelu, joka näkyy kaikessa tekemisessämme.
Pohjoinen vieraanvaraisuus on läsnä kaikessa tekemisessämme, tarinamme kulkeutuvat eteenpäin joka päivä meidän kertomana, tämä näkyy palvelussa, kulttuurissamme sekä lautasella. Vaalimme tarkoin valittuja pohjoisen raaka-aineita ja haluamme tuoda lapin taikaa asiakkaalle niin miljöön, palvelun sekä ruoan kautta.

Jos olet intohimoinen tekijä, haluat työskennellä keskellä Helsinkiä, mutta viettää työpäiväsi seesteisessä Lapin miljöössä, tervetuloa tiimiimme. Esimieskokemus ravintolasta on vahvasti eduksesi, kun haet tätä. aito kiinnostus ruokaa, juomaa ja tunnelmajohtamista kohtaan on tärkeää, sillä ne ovat vahvasti osana palveluamme

 Arvostamme kokemusta ja ymmärrystä siitä, millaista on työskennellä korkeatasoisessa ravintolassa ja luoda korkeatasoista palvelua.

Toivomme sinulta:

-Aikaisempaa esimieskokemusta ravintolasta
-Halua toimia kaikissa ravintolan tehtävissä
-Kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin
-Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Ainutlaatuisen työympäristön laadukkaassa konseptihotellissa
Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen
Asiantuntevan työyhteisön, joka todella panostaa palvelun laatuun
Vahvan organisaation tuen
Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista urallasi


Tarjoamme sinulle kattavia henkilöstö etuja, kuten huone-etuja sekä alennuksia tunturikohteiden hissilipuista ja kaikista ravintoloistamme!

Jätä hakemus jo tänään niin keskustellaan tästä taianomaisesta paikasta lisää!


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204380