Siirry sisältöön

Vuoropäällikkö

Työtehtävän kuvaus

Vuoropäällikkö

Wanted! Vuoropäällikkö vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Traktorien kupeessa kelpaa haukata huikopalaa tai nostella kursailematta kuppia. Reipasta ajanvietettä on tarjolla yömyöhäiseen – aina pikkutunneille asti. Duunifiilis Zetorissa on ihan omaa luokkaansa!

Ravintolajohtaja Kati Halonen toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan energiseen porukkaan, joka tarjoilee aitoa suomalaista maalaisnostalgiaa keskellä Helsinkiä! Kati lupaa: ”Zetorissa saat mukavat työkaverit, hyvää vuorojohtamista ja upeat puitteet valmistaa maaseudun inspiroimia erikoisuuksia”

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa vuoropäällikkö. Sinulla on nyt mahdollisuus tulla rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Zetoriin! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

  • Aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävistä.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.
  • Suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan suureksi eduksi.
  • Kannustavaa ja aurinkoista lähijohtamista.
  • Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

  • Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
  • Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
  • Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
  • Asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Raflaamo.fi | Zetor ravintola

StaffPoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove