Siirry sisältöön

Työn lisäksi myös asunto

Työn saaminen pääkaupunkiseudulta on vasta "puoli voittoa". Toisen puolen muodostaa sopivan asunnon löytäminen.

Pääkaupunkiseudulla on haastavaa löytää työntekijöitä tietyille toimialoille. Yksi syistä on asuntotilanne: asumisen korkea hintataso ja suppea vuokra-asuntotarjonta.

Teemme työelämän löytöjä, joten haluamme auttaa Osaajien siirtymistä Työn luokse. Tuemme pk-seudulle muuttavia, työntekijäsaatavuudeltaan haastavien toimialojen työntekijöitä konseptilla, jonka nimi on Duuni&Kämppä –palvelu.

Palvelu sisältää kaksi vaihtoehtoa ja on alkuvaiheessa suunnattu pääasiassa hotelli- ja ravintola-alan työntekijöillemme.

Vaihtoehto 1: Lainaamme rahat vuokra-asuntosi vakuusmaksuun

Löysitkö sopivan vuokra-asunnon, mutta rahat eivät riitä vakuuksien maksamiseen? StaffPointin työntekijänä saat meiltä rahat lainaksi. Maksamme summan suoraan vuokranantajallesi ja perimme sitä osissa takaisin palkastasi. Asuntokuviosi helpottuvat huomattavasti.

Suuntaamme palvelun alkuvaiheessa HoReCa-alan työntekijöillemme, jotka työn vuoksi muuttavat pääkaupunkiseudulle ja solmivat kanssamme vuokratyösuhteen vähintään 12 kuukaudeksi. Myös muiden toimialojen, joilla vallitsee heikko työntekijäsaatavuus, työntekijöille palvelu on mahdollinen. Tapauskohtaisesti palvelua voi hyödyntää myös lyhyempiaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Vaihtoehto 2: Majoitus kauttamme kalustettuun tilapäisasuntoon

Kalustettu asunto on mutkaton tapa päästä töihin pääkaupunkiseudulle nopeasti. Siitä käsin on myös helpompaa etsiä varsinaista kotia – niin halutessaan. Osana Duuni&Kämppä –palveluamme tuemme myös kalustettuun asuntoon muuttamistasi. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti kauttamme lyhyempiaikaisiin töihin tuleville.

Kalustettu asunto hostellissa, solukämpässä tai huoneistossa onnistuu yhteistyökumppanimme Forenomin avulla. StaffPoint tarjoaa asunnoista kiintiöpaikkoja pääkaupunkiseudulle muuttaville HoReCa-alan työntekijöilleen. Kuulostaako hyvältä?

Kiinnostuitko aiheesta ja haluaisit palvelumme vauhdittamana töihin Helsinkiin ympäristökuntineen?

Jos työskentelet StaffPointilla jo muulla paikkakunnalla, kysy lisää yhteyshenkilöltäsi. Mikäli etsit uutta työtä, tutustu sivuillamme oleviin avoimiin HoReCa-alan paikkoihin ja hae meille töihin! Asuntokuviosi saattavat hoitua työn myötä!

Lisätietoa Duuni&Kämppä –palvelusta saat rekrytointikonsultilta, joka on mainittu työpaikkailmoituksen yhteydessä. Jos olet hakemassa töitä muilta toimialoilta ja tämä palvelu kiinnostaa, voit kysyä siitä lisätietoja myös eri toimialojen rekrytoijilta.