StaffPoint kokemuksia: 10 vuotta monipuolisia ravintolatöitä StaffPointilla

Jo 30 vuotta ravintola-alalla työskennellyt Irina on tehnyt monipuolisen ja pitkän uran myös StaffPointilla – äskettäin juhlittiin jo kymmentä vuotta. Hän päätyi StaffPointille 10 vuotta sitten Viron tytäryhtiön kautta ja muutti heti töiden perässä Helsinkiin. Työsuhde alkoi kahden kuukauden kerroshoitajan pestillä ja kun töitä tarjottiin pidemmäksi aikaa, ei Irinan tarvinnut kahta kertaa miettiä.

– Koko vuosikymmenen olen työskennellyt Helsingissä. Töitä on riittänyt niin paljon kun olen jaksanut tehdä. Omasta toiveestani olen päässyt työskentelemään niin baaritöissä kuin hovimestarina à la carte- ja banquet-tarjoilun parissa, Irina kiittelee.

Kymmenen vuoden aikana Irina on kerryttänyt kokemusta niin olutravintoloista, yökerhoista, kokouskeskuksesta kuin ministeri-illallisiltakin. Vaihtelevissa töissä on päässyt oppimaan todella paljon ja organisointikyky on kehittynyt huippuunsa. Sopeutuminen uusiinkin asiakasyrityksiin käy Irinalta helposti kokemuksen tuomalla varmuudella. Ravintolatyössä pohja on aina sama, mutta ravintolan erilaiset toimintakonseptit sekä vaihtelevat asiakkaat tuovat mukavaa vaihtelua. Joskus hyvästä ei kuitenkaan kannata luopua.

– Vaikka pidänkin vaihtelusta, niin viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt olutravintola Kaislassa, johon olen kovin tykästynyt. Työ on pysynyt mielenkiintoisena, sillä joka päivä oppii uutta. Työn puitteissa olen päässyt osallistumaan esimerkiksi olut- ja viskikoulutuksiin. Erityisesti erilaiset ihmiset ovat työn suola. Monipuolinen ja oluita arvostava asiakaskunta kiehtoo ja se, että pääsen työssäni hyödyntämään englannin ja venäjän kieltä, kertoo Irina.

Irina on ollut hyvin tyytyväinen sujuvaan yhteistyöhön StaffPointin kanssa.

– StaffPointilla työllistyminen käy nopeasti. Rekrytoijat kuuntelevat aina toiveita ja millaista työtä oikeasti haluaa tehdä. Työ onkin täyttänyt kaikki odotukseni ja olen viihtynyt StaffPointilla todella hyvin. En olisi tänne tullessani uskonut, ettei Viroon tule ikävä. Olen suositellut StaffPointia myös tuttavilleni ja osa heistä on tullutkin töihin. Jos osaa ja tykkää tehdä töitä, niin kyllä löytää hommia, Irina kannustaa.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat