StaffPoint kokemuksia: Autonasentajasta myyjäksi StaffPointin avulla

Kesällä 2014 etsin uutta työpaikkaa ja lähetin paljon hakemuksia, joihin en kuitenkaan saanut vastauksia. Sitten huomasin StaffPointin ilmoituksen myyjän paikasta ja lähetin taas hakemuksen. Tällä kertaa minut kutsuttiin yllättävän nopeasti haastatteluun ja siitä jäi tosi positiivinen fiilis. StaffPointin kanssa asiat etenivät nopeasti, sillä työsopimus kirjoitettiin jo seuraavalla viikolla ja näin aloitin myyjän työt päivittäistavarakaupassa. Minulla ei ollut kaupan alalta aiempaa kokemusta, sillä olen koulutukseltani autonasentaja ja automaalari. Tein siis samalla alan vaihdoksen myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Pidän työni vaihtelevuudesta ja erilaisten työympäristöjen näkemisestä. Teen vuorotyötä eri myymälöissä pääkaupunkiseudulla. Pääasiassa työskentelen kassalla ja välillä myös hyllytän tavaroita. Parasta työssä on asiakkaiden palvelu ja heiltä välittömän palautteen saaminen. On mukava huomata kuinka oma hymyni tarttuu myös asiakkaisiin.

Tähän mennessä kaikki on sujunut StaffPointin kanssa hyvin. Uusille työnhakijoille sanoisin, että rohkeasti hakemaan vaan. Aina ei tarvita kokemustakaan, jos vain asenne on kohdallaan!