StaffPoint kokemuksia: Asenteella pääsee pitkälle

Juho Santala haki kaverin vinkistä StaffPointin kautta avoinna olevaa Fonectan asiakaskoordinaattorin paikkaa Turussa. Juholla ei ollut media-alan koulutusta tai työkokemusta , mutta muita töitä hän oli tehnyt lukion jälkeen jo kymmenisen vuotta useilla eri aloilla. Viimeiseksi ennen työllistymistä StaffPointin asiakasyritykseen Juho oli ollut myyntitehtävissä, jotka eivät kuitenkaan tuntuneet ihan omalta jutulta.

Vuoden 2013 Juho työskenteli Fonectalla asiakaskoordinaattorina. Halu oppia uutta ja hallita työtehtävät; asenne työskentelyyn oli kunnossa. Vuokratyö tuntui hyvältä ja Juho viihtyikin työssään. Fonecta Median työyhteisössä  vuokratyöntekijät ja vakituiset työntekijät olivat tasa-arvoisia; vastaperustetussa tiimissä kaikki olivat yhdessä rakentamassa tulevaisuutta. Yhteistyö StaffPointinkin kanssa sujui mutkattomasti; niin käytännönasioiden hoitamisen kuin palkanmaksun osalta.

Vuoden vuokratyörupeaman jälkeen Juho vakinaistettiin Fonectalle. Samalla tehtävänkuva muuttui ja Juho jatkoi suunnittelijana (SEM) mainostuotannossa.  Kesällä 2015 seuraava askel uralla oli uusi tehtävä Digital Campaign Managerina (AdOps) ja samalla siirtyminen Fonectan mainosratkaisutiimiin Helsinkiin. Oli taas aika katsoa kokonaisuutta uudesta näkökulmasta.

Kiinnostus alaan antaa Juholle motivaatiota myös tutkia ja oppia jatkuvasti uutta alasta myös vapaa-ajalla. Uuden oppiminen korostuukin juuri tällä hetkellä, sillä Juho on taas siirtynyt yhden ura-askeleen eteenpäin. Hän aloitti asiantuntijana mediatoimistossa toukokuun alussa.

Hyvällä asenteella ja määrätietoisella otteella työntekoon pääsee todella pitkälle.

Toivotamme Juholle menestyksekästä uraa tulevaisuudessakin!

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat