StaffPoint kokemuksia: Työnetsijä-valmennuksesta suoraan kokopäivätöihin Valmet Automotivelle

Lindan StaffPoint-ura käynnistyi ennätysnopeasti keväällä 2015. Kaikki sai alkunsa Turun kaupungin järjestämässä infotilaisuudessa, jossa esiteltiin StaffPointia työnantajana. Linda oli ollut aiemminkin StaffPointin listoilla, ja yritys oli jäänyt positiivisesti mieleen, vaikka vuoroja ei tuolloin kertynytkään. Infotilaisuuden jälkeen Linda valittiin mukaan StaffPointin Työnetsijä-valmennukseen, jossa kerrottiin kattavasti nykypäivän työmarkkinoiden vaatimuksista. Samalla täytettiin omat tiedot StaffPointin työnhakujärjestelmiin. Lisäksi rekrytointikonsultti teki kartoittavan haastattelun, jossa tarkasteltiin kandidaatin osaamista ja kuulosteltiin toiveita työpaikan suhteen.

– Alkuhaastattelun jälkeen olin jo astumassa StaffPointin ovesta ulos, kun minut kutsuttiin takaisin: Valmet Automotivelle rekrytoiva konsultti kutsui minut juttusilleen saman tien. Koko prosessi sujui hyvin vikkelästi – kahden tunnin kuluttua sain puhelun, että pääsen Valmet Automotivelle autonasentajaksi ja sopimus allekirjoitettiin vielä samana päivänä, muistelee Linda hymyssä suin.

Aiemmin Postin palveluksessa työskennellyt Linda pääsi aloittamaan Uudenkaupungin Valmet Automotiven tehtaalla heti työsopimuksen solmimista seuraavalla viikolla.

– Työpaikka Valmetilla on täyttänyt kaikki odotukseni! Minulla ei ole alalta aiempaa kokemusta, mutta olen päässyt vaivatta sisälle uuteen työhöni. Tehtäviini kokoonpano-osastolla kuuluu laittaa auton sisälle johdotussarjoja paikoilleen. Naisiakin on töissä noin kolmannes, eikä työ ole ylivoimaisen raskasta. Kaksivuorotyöhön oli aluksi hieman totuttelemista, mutta kyllä se siitä. Mukavan työporukan ansiosta työpäivä on kuitenkin aina helppo aloittaa hyvällä fiiliksellä, ja työmatkatkin sujuvat mukavasti kimppakyydillä Turusta käsin, kertoo Linda.

Kaiken kaikkiaan Linda on ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön StaffPointin kanssa.

– Yhteydenpito ja asioiden hoitaminen StaffPointin ystävällisen henkilöstön kanssa on ollut sujuvaa ja erittäin nopeaa. Suosittelen lämpimästi StaffPointia muillekin työnhakijoille! StaffPointin rekrytoinnissa kuunnellaan, millaisia töitä oikeasti haluat tehdä ja he ovat oiva työpari työnhaussa, kiittelee Linda.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat