Anu Ahokas Kauppalehti Faktassa: Suomeen on tulossa hr-palveluiden ulkoistamisaalto

StaffPoint-konsernin ja Spring Housen toimitusjohtaja Anu Ahokkaan laaja haastattelu julkaistiin Kauppalehti Faktassa perjantaina 11.5.2018 ja lyhennettynä Kauppalehdessä 13.5.2018.

Haastattelussa Anu Ahokas kertoo oman uratarinansa lisäksi näkemyksensä niin yrityksen johtamista, kasvupalvelu-uudistuksesta kuin henkilöstöpalvelualan tulevaisuudesta. Anun mukaan hänen työnsä on monin tavoin unelmatyötä, jossa yhdistyy yhteiskunnallinen dialogi, oman strategisen tason ajattelun haastaminen sekä arjen asioiden hoitamisen joukkueen kanssa.

Vuokratyön Anu Ahokas näkee levittäytyvän uusille aloille. StaffPoint työllistääkin yhä enemmän asiantuntijatyöhön, jota 12 000 työntekijästä tekee jo nyt yhtä paljon (900), kuin konsernissa on maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä. Hän visioi alan kasvavan HR-palveluiden ulkoistamisaaltona rekrytointien monimutkaistuessa ja avainpelaajien löytymisen olevan aiempaakin tärkeämpää.

Anu nostaa haastattelussa esiin myös kasvupalvelu-uudistusta, johon hänellä on paljon näkemystä taustansa vuoksi. Tärkeintä Anun mielestä olisi pystyä poluttamaan työnhakija soveltuvien valmennuspalveluiden kautta kohti työpaikkoja. Tehokas palveluprosessi haastaa palveluntuottajat tekemään uudella tavalla yhteistyötä.

Lue alkuperäisestä Mari Tammisen toimittamasta haastattelusta lyhennetty artikkeli kokonaisuudessaan Kauppalehden sivuilta tästä.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat