Anu Ahokas StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi – nimityksellä haetaan kannattavaa kasvua

Anu Ahokas (VTM) on nimitetty StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi 10.4.2018 alkaen kannattavan kasvun vauhdittamiseksi. Ahokas on aiemmin toiminut konsernin varatoimitusjohtajana sekä usean vuoden ajan Spring House Oy:n toimitusjohtajana, missä tehtävässä hän myös jatkaa. StaffPoint-konserni on 125 M€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista, työllistäen 12 000 henkilöä.

”StaffPoint-konsernin kehittäminen jatkuu nyt uudella tasolla. Olen vakuuttunut, että toimitusjohtajaksi nouseva Anu Ahokas on oikea henkilö johtamaan konsernin kannattavan kasvun tielle ja tuottamaan uudenlaista lisäarvoa asiakkaille, sillä hän on taitava muutosjohtaja. Lisäksi hänellä on vahvat näytöt liiketoiminnan kasvattamisesta ja kannattavuuden parantamisesta aiemmissa johtotehtävissään konsernissa. Ahokas tuntee yhtiön asiakkaat ja toimialan”, kuvaa StaffPoint-konsernin hallituksen puheenjohtaja Juuso Kivinen.

Konsernin aiempi toimitusjohtaja Mika Kiljunen siirtyy hallituksen jäseneksi. Kiljunen on tehnyt merkittävän työn yhtiön kannattavuuden parantamiseksi, ja ajankohta toimitusjohtajan vaihdokselle on nyt otollinen.

Uudella toimitusjohtajalla vahvat näytöt alan liiketoiminnan kehittämisestä

Vuonna 1979 syntynyt Anu Ahokas on toiminut aiemmin StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajana ja konsernin strategiajohtajana. Lisäksi hän on johtanut konsernin valmennusyhtiö Spring House Oy:tä yli kymmenen vuoden ajan ja jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä edelleen. Aiemmin Ahokas työskenteli erilaisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä Elisa Oyj:ssa.

”Olen iloinen, että pääsen johtamaan arvostamaani yhtiötä. StaffPointissa on innostunut ja osaava henkilöstö. Katsomme työmarkkinoita positiivisesti – luomme monipuolisia ratkaisuja osaajapulaan yhdessä eri toimialojen asiakkaittemme kanssa. Palveluissamme yhdistyvät rekrytointiosaaminen, räätälöidyt valmennukset ja teknologinen edelläkävijyys. Teemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä tekoja auttaen erilaisin palveluin työtä ja tekijää kohtaamaan”, Ahokas kuvaa.

Jussi Aulin liiketoimintajohtajaksi StaffPoint Oy:n henkilöstöpalveluihin

Jussi Aulin (LLM) on nimitetty 10.4.2018 alkaen StaffPoint Oy:n liiketoimintajohtajaksi. Hän vastaa henkilöstöpalveluliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Vuonna 1974 syntynyt Aulin siirtyy tehtävään Attendo Terveyspalvelut Oy:sta, jossa hän toimi johtajana vastaten vanhusten lääkäripalveluista sekä Etelä-Suomen päivälääkäriliiketoiminnasta. Aiemmin hän toimi Attendo Terveyspalvelut Oy:ssä erilaisissa johtotehtävissä noin kymmenen vuotta. Tätä ennen hän työskenteli StaffPoint Oy:ssa aluejohtajana.

”Jussi Aulin on upea vahvistus joukkueeseemme. Hänellä on vahvat näytöt henkilöstöpalvelualalta terveydenhuollon parista. Aulin on analyyttinen, tavoitteellinen ja rohkea johtaja. En voisi saada parempaa tutkaparia itselleni!” Anu Ahokas kiteyttää.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Juuso Kivinen, StaffPoint-konsernin hallituksen puheenjohtaja, juuso.kivinen@sponsor.fi, 050 521 1444
Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja, anu.ahokas@staffpoint.fi, 050 548 0784

Tavoitettavissa myös viestintä- ja markkinointipäällikkö Mariliina Karpon välityksellä mariliina.karppo@staffpoint.fi, puh. 050 543 8553

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat