StaffPoint-konsernin toimihenkilöt ovat tänä talvena voineet tehdä viikon etätöitä Fuengirolan toimistossamme Kaamosjousto-käytännön avulla. HoReCa-tiimin Henna Pollari, Taija Vaarna ja Kimmo Tolppanen kertovat millaista etätyö oli ja oliko siitä nyt oikeasti mitään hyötyä?

Kyllä! Kannatti hyödyntää mahdollisuus, toteavat kaikki kolme kuin yhdestä suusta.

Valo viikon parasta antia

Etätyöpäivät kuluivat aivan tavallisissa tehtävissä. Laadukkaat yhteydet toimistollamme mahdollistivat arkityön sujumisen skype-palavereissa ja videohaastatteluissa sekä sähköpostitse. Uusi työympäristö toi vaihtelua ja työ tehostui ihan uudella tavalla! Jatkuva kiire tuntui jääneen Suomeen, vaikka työmäärä ei vähentynytkään.

Töiden jälkeen oli aikaa ulkoilla; yksi suuntasi vuorille hoitokoiran kanssa, toinen rantabulevardille. Ruokatunnit kuluivat hiekkarannalla tai nauttien lounaan edullisesti paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Yksi etätyöviikon tärkeimmistä asioista olikin valo. Keskitalven kotimaan – pilviset – säät vaihtuivat aurinkoon ja akut latautuivat.

Fuengirolan palvelukeskuksemme osaaminen vakuutti

Kimmo, Taija ja Henna saivat viikossa uuden näkökulman palvelukeskuksemme toimintaan.  Palvelukeskuksen hoitama valtava määrä puheluita tuli todelliseksi; mitä tarkoittaa käytännössä 12600 vastattua ja 14600 soitettua puhelua kuukaudessa. Volyymin lisäksi puhelut tyylikkäästi hoitava tiimi tuli uudella tavalla tutuiksi.

Läheltä seuratessa kirkastui myös käsitys Fuengirolan toimistomme monipuolisuudesta. Erikoistuneet tiimit hoitavat päivittäin todella erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Palvelukeskuksessamme yhdistetään työ ja tekijä muiden tiimien keskittyessä laaja-alaiseen, vaativaan  asiakaspalveluun, myyntiin sekä esimerkiksi haastattelututkimuksiin. Puhelinpalvelun ohella ehti tutustua hieman myös toimiston back office-tiimiin, jonka jäsenillä on oman alansa erityisosaamista. Asiakkaillemme tarjottavista ulkoistamisen back office -palveluista voit lukea täältä: https://www.staffpoint.fi/yrityksille/palvelut-yrityksille-rekrytointi/ulkoistaminen/

Kollegoihin tutustuminen kasvokkain laajensi kuvaa osaamisestamme ja työkavereiden nimiin yhdistyi kasvot.  Samalla hahmottui käsitys mahdollisuuksista hyödyntää omassa työssä sekä palvelukeskuksen osaajien vahvaa ammattitaitoa että joustavaa resurssointia.

Mahtava idea

Kiitos etätyömahdollisuudesta!  Taija, Henna ja Kimmo suosittelevat etätyötä Fuengirolassa kaikille, jotka voivat lähteä!

 

Lue lisää Espanjaan liittyviä juttujamme:

Vuokratuoli Espanjasta -kampanja

Töihin Suomesta Espanjaan

 

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat